Sztárok tervezője: Jenny Packham

A sztárok mind imádják, a legnagyobb sikerfilmekhez adja ruhaötleteit, mi mégis alig ismerjük. Bemutatom Jenny Packham-et, Hollywood kedvenc tervezőnőjét.Packham a neves Central Saint Martins művészeti főiskolán diplomázott. Fő munkái az elegáns női ruhák, estélyik illetve a menyasszonyi ruhák. Számos díjat tudhat magáénak, mint például: „Az év stílus tervezője Hollywoodban”, vagy a 2008-as az „Év Brit Esküvői ruha Tervezőjének” járó elismerés.


A tervezőnő luxus szalonjai világhírűek.  Egy-egy konfekció divatház várja az érdeklődőket Londonban, Párizsban és Kuvaitban továbbá számos üzlet külön az esküvői ruhákra specializálódva.


A tervezőnő ruhadarabjait továbbá olyan áruházak kínálják, mint a Harrods vagy a Bergdorf Goodman. Olyan filmekben szerepeltek már a kreációi, mint a Szex és New York, Az Ördög Pradát Visel, a Casino Royal, de a Harry Potter filmek Hermionéjét (Emma Watson) is számtalanszor láthattuk már JP ruhában.Ha nem épp filmekben, akkor a vörös szőnyegen csodálhatjuk álomszép estélyi ruháit. A hírességek sora akikkel együtt dolgozott megtöltene egy könyvet, így csak említés szinten: Jennifer Aniston, Alicia Keys, Paris Hilton, Leona Lewis, Eva Longoria, Katy Perry, Vanessa Hudgens, Kate Beckinsale. És a sort még hosszan folytathatnám.Jenny Packham hihetetlen gyorsan vált az Egyesült Királyság egyik legfelkapottabb tervezőjévé, hisz mindazon túl, hogy hihetetlenül tehetséges nagyon jó érzéke van a reklámtevékenységekben is. Talán ennek is köszönhető, hogy ilyen nagy nevekkel teletűzdelt kliens listával rendelkezik.

Kapcsolódó cikkek: 

A modellnek vagy a hírességnek áll jobban ugyanaz a ruha? »
Négyen a vörös szőnyegen – ki a legszebb? »
Sztáröltözékek a Metropolitan Costume Institute gálán - Második rész »
Fénypont: a menyasszonyi ruhák »
10 valahavolt legjobb divatfilm »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés