TOP 5 ékszertrend

A divat úgy kerek, ha minden apró részlet stimmel, és minden a helyén van. A divatbemutatókon sem csak a ruhákat látunk, hanem a hajdísztől a bokaláncig mindent megtalálunk a modellen, ha a bemutatott szett éppen az kívánja. Íme egy összeállítás azokról az ékszerekről, amik nélkülözhetetlen darabjai lesznek a 2013-as trendnek.

#5 Maxi

Eddig is divatban volt az óriás nyaklánc, de jövőre a méret nem szab határt. Bármilyen egyszerű szettet feldob, és elvarázsol. A stílus lehet klasszikus, extravagáns, rockos, romantikus… Igazítsd a saját stílusodhoz, és máris egyedi lehetsz.

 

 

 

#4 Viktoriánus gazdagság

Rengeteg designer a korszakból merített inspirációt a következő évre, többek között Oscar de la Renta is. A gyönyörűen csillogó arany és ezüst ékszerek ellenállhatatlan darabok, főleg ha még csodás barokkos formát is öltenek.

 

 

 

#3 Végre megszeretjük a geometriát!

Jó hír azoknak, akik hadilábon álltak a geometriával az iskolában. Most igazán szerethető formában találkozhatunk vele, amit aztán mi is magunkra vehetünk a legújabb divat szerint. A geometriai formák nagyon trendik, és az ékszereket bármilyen formájában viselhetjük.

 

 

 

#2 Leláncolva

Láncot mindenhová!- lehetne az új szezon mottója. Karra, táskára, nyakra, de még a gyűrűre is választhatunk lánc motívummal díszített ékszert, vagy olyan kiegészítőt, ami láncból készült. Ez a divat nem feltétlenül kölcsönöz vagány kinézetet, lehet kifinomult és elegáns is.

 

 

 

#1 „Shine bright like a diamond!”

Talán Rihanna nem véletlenül énekel a csillogásról és a ragyogásról? Igaza volt, hiszen a következő trend legfontosabb darabja biztosan egy szupercsillogó kiegészítő lesz. Legyen szó sok kis apró csillogó kőről, vagy egy hatalmasról, csak az a fontos, hogy ragyogjon!

 

 

 

 

Holovcsák Kriszti

 

Kapcsolódó cikkek: 

Az ősz 50 árnyalata »

Matt vs. csillámos »

Kötetlen kötött »

Szegecses gallér, farmering és kötött pulcsi »

Olivia Palermo gardróbba zárva »


 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés