Táncold magad fittre! (x)

Mire vágyik egy dinamikus nő, aki szereti a brazil zenét, fogyni, feszesíteni szeretne, a lehető legtöbb mozgással? Most megkapja a választ.

A város szívében tárt kapukkal várja a Sport Templom azokat az embereket, akik testben és lélekben is felfrissülésre vágynak. Számtalan sportolási lehetőség mellett jóga, masszázs és szauna is a vendégek rendelkezésére áll. Fogyni és szépülni egyaránt lehet, egyénileg és csoportosan is.Most a dinamikus nőnek ajánlunk egy sportolási lehetőséget, a Capoeirát. Téved, aki a szó hallatán csak egy ugrálós táncra gondol. Ez ugyanis egy teljes testet megmozgató, energikus küzdősport, fürge, trükkös lépésekkel.


Nem kell megijedni, nem egymás rugdosásáról szól, mivel maga a sport Brazíliából indult, így a ritmus és a táncos életérzés erőteljesen rányomta bélyegét. Sokan a 70-es években megjelent break-tánccal is összefüggésbe hozzák.Egy ilyen, minden pontot megmozgató óra után az ember felüdülhet a szaunában vagy a kávézóban, aztán frissen és fitten nekivághat a napnak. Vagy az éjszakának.

További információkat találsz a www.sporttemplom.hu oldalon.

Kapcsolódó cikkek:

Csak Te vagy, a zene lüktetése, és az út (x) »
Formás alak egy „teáskanna” segítségével (x) »

Címkék: ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés