Táskadivat

Homokszínű, fekete, lakk, kicsi, nagy, boríték? Mibe is pakoljuk elengedhetetlen dolgainkat az idei szezonban?

A kavicsszínű táska az új alapmodell, amely mindenhez megy. Minden fazon, akár boríték, szatyor vagy orvosi táska, meghajol gyakorlatiassága előtt. Készülhet lakkból vagy bőrből, kígyóból, krokodilból, vagy utánzatból.

 

A neutrális árnyalatok mellett hatalmas erővel robbantak be az élénk, pimasz színek. Sárgák, lilák, kékek, totális laza hangulatban, amelyek nagy löket energiával látnak el.

 Másik idei kedvencünk a kollázstechnika, ugyanis rengeteg patchwork stílusú táska tűnt fel a kollekciókban, amelyeket különböző anyagcsíkokból, bőrdarabokból szimmetrikus és aszimmetrikus elrendezésben állítanak össze.

 


A felületek idén más módon is kiemelkednek, leginkább a steppelt, varrott módszert kedvelik a tervezők, amellyel izgalmas mintákat és domborműveket alkotnak.

A vállpánt hosszabb lett és vékonyabb. A legtöbb táskát vállra akasztva hordjuk, mindegy, hogy átvetve, vagy oldalt, lényeg, hogy elég hosszú legyen. A boríték, a bagett, a szatyor fazon is viselhető ily módon.

  

Fabergé tojásokra emlékeztető kiművelt darabok, feltűnő díszítésekkel, futurista formákban, amelyek lehetnek oválisak, tubusosak, vagy gömbölyűek, de minden esetben kemények, készülhetnek fából, fémből, műanyagból. Csak a legszükségesebb holmik férnek el benne, vagyis szinte semmi. A csat amellyel záródnak, kötelezően valami ékszer vagy arra emlékeztető díszes darab.

 


 

A maximális biztonság érdekében a táskákon fényes fémből készült láncok, lakatok, kulcsok, régi zárak találhatók.

Fontos szerephez jutnak az ékszertáskák is, amelynek alapvető feltétele, hogy minél jobban csillogjon, akár kövekkel, fémekkel, strasszokkal kirakva.

 
 

Újdonságnak tekinthetjük a nagy, négyszögletes vagy ovális, textilbőr vagy bőrből készült bowling táskákat, mindig dupla fogantyúval és zipzárral.

 
 

Ilyen visszatérő még a szupervékony, lapos, elegáns borítékforma is, amely legtöbbször velúrból, krokodilbőrből, kígyóbőrből készül, s gyakran mintás is.

 

 


 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés