Tavaszi felhozatal

Még mindig az üzletekben bolyongunk, hogy feltérképezzük neked kedvenc üzleteink legújabb darabjait, hiszen a tavaszi megújulás minket is lázas izgalommal tölt el, és csak a hatalmas szatyrokra tudunk gondolni, amelyek tavaszi–nyári zsákmányainkat rejtik majd. Téged is elkapott a vásárlási hév? Mielőtt nyakadba vennéd a várost, olvasd el az idei tavaszi–nyári kollekciókról szóló cikksorozatunkat.

A Mexx 2009-es „Go Wild” fantázianevű tavaszi–nyári kollekcióját a törzsi kultúrák és a mindent felfedezni vágyó képzelőerők ihlették. Izgalmas utazásra invitál a szafari stílusú, remekbe szabott öltönyök és pehelykönnyű kötöttáruk elegye. A lenge anyagú női ruhákat különféle törzsi nyomatok és „bogyóminták” díszítik, amelyek visszaköszönnek a maxiruhákról, és a fejkendőkről is.

A szafari és az afrikai utazás életérzése mindent átsző, a női kosztümöket is, amelyeket négyzsebes kabát, és bőszárú nadrág jellemez.
A férfikollekció hajszálcsíkos öltönyöket kínál természetes színekben, valamint bordázott trikót és V-nyakú szvettert. Különlegességük a finom tervezési részletekben rejlik, mint például a festett galléros ing, vagy a lazára szabott nadrág.
A választék színvilága Afrika érintetlen vadságát tükrözi, az égszínkék égbolt és a vörös homok kontrasztjával. Hangsúlyos a szürke, a rozsdabarna, a kakaó és a drapp, valamint a terrakotta.

A Sinequanone szintén utazásra akar csábítani minket! Tavaszi–nyári ruháit világutazó nők ihlették, legalábbis azoknak szól, akiknek álmaiban Afrika végtelen tengerpartjai, a Távol-Kelet, és az Ezeregyéjszaka meséi szerepelnek.

A tervezők az ’50-es, és a nagyszerű ’80-as évek stílusát adoptálták a legújabb kollekcióba, amely a mindig mozgásban lévő, mindig megújulni vágyó városi nőknek készült. Idei slágertermékük az overall, új, laza értelmezésben, szolid színű selyemből vagy nyomott mintás pamutból. A lágy esésű overall egyetlen mozdulattal öleli körül a testet, deréknál széles övvel megtartva.

Kényelmes típusoknak, akik a hanyag eleganciát kedvelik, buggyos észak-afrikai stílusú, répafazonú, vagy török „hárem” nadrágot kínál könnyed topokkal kombinálva.
A városi nők ruhatárának idén is kulcselemei lesznek az egybeszabott ruhák, legyen az akár maxiruha, fekete charlestonruha, esetleg rockabilly hatású, derékhangsúlyos, pánt nélküli pöttyös ruha, vagy ujjatlan zsákruha.

A Sinequanone választékában fő jellemzőjük a légiesen könnyű alapanyag, mint a puha sifon (selyemszövet) és a finom selyem, valamint a távol-keleti beütésű geometriai minta és aszimmetrikus vonalvezetés.
Az egzotikus hangulatú ruhák most valóban pehelykönnyűek és selymesek. A tarka felületen izgalmas hatást keltenek a fények.

Virágos:
- Mexx virágos pulóver 15.990 FT
- Mexx rövid ujjú blúz 15990FT
- Sinequanone selyem felső 15.990FT

Nude vagy púderrózsaszín:
- Mexx póló 10.990 FT

Aszimmetrikus (félváll, stb.):
- Sinequanone felső (selyem) 17.990FT
- Sinequanone pamut felső 10.990FT

Trapéz:
- Mexx farmer 20.990 FT
- Sinequanone nadrág (csíkos) 20.990FT

Afrika ill. Szafari stílus:
- Mexx mintás póló 7.090 Ft 
- Mexx női ing 12.990 Ft

Pizsama stílus:
- Sinequanone nadrág (selyem) 26.990Ft

Sárga: Mexx kardigán 18.990 FT

Overall:
- Sinequanone selyem overall 36.990 FT
- Sinequanone fekete overall 22.990 FTKapcsolódó cikkek:

Prêt-à-porter: a divatos, hordható és egyszerűen kezelhető kész viselet »
Tavaszi körkép az üzletek kínálatáról! »
Tavaszi megújulás a neszesszeredben »
Lakatos Márk trendet rak a szekrényedben! (Videó) »
Még mindig a kikelet  »
Kikelet az üzletekben »
Bokára fel! »
Maxiruhák és szűk nadrágok »
A férfi nyáron 1. rész »
Aki mer, az nyer 5. rész »
Aki mer, az nyer 3. rész »
Aki mer, az nyer 2. rész »
Aki mer, az nyer 1. rész »
Nézzük csak részletesen! 3. rész »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés