Tavaszi körkép az üzletek kínálatáról!

A sorozat nem áll meg, tovább kutakodtunk az üzletek tavaszköszöntő kollekcióiban, hogy képet adjunk róla, merre mit találsz, ha beleveted magad a nagy tavaszi bevásárlásba! Még bírod az iramot? Akkor tarts velünk ismét! Most a Benetton, és a Sisley új készlete kerül terítékre.

A Benetton tavaszi-nyári kollekciója több lehetőséget kínál számodra, hogy megtaláld saját stílusod! A választék rendkívül bájos és vidám, ahogy azt már megszoktuk a Benettontól. Leginkább a szélsőséges hangulatok jellemzik, amelyekben épp úgy megtalálható a finom és egyszerű elegancia, mint a lezser városi stílus, de nem feledkeztek meg a sportos és romantikus ruhadarabokról sem.
Vegyük akkor sorra:

Az elegáns vonal Audrey Hepburn-t idézi a Római vakáció című filmből. Haute couture kabátok egyszerű szabású ruhákkal kombinálva, apró virágos, fodros sifonszoknyák, A-vonalú rövid blézerek, valamint kötött zsákruhák jellemzik. Színeiben a törtfehér, a bézs, és a friss, pasztelles árnyalatok uralkodnak.
A városi ruhatár ezzel szemben megenged magának egy kis lezserséget. A tervezők, a rövid bőrdzsekik mellé bőszárú nadrágokat, és széles, rakott szoknyákat találtak ki neked. Ha egyszerű megjelenésre törekszel, hogy elvegyülhess a városi forgatagban, kínálatukban megtalálod a kényelmes nadrágokat, a húzott szoknyákat, a sortokat, amelyekhez fodros és puffos ujjú blúzokat, és vékony pulóvereket ajánlanak.
Semleges, visszafogott színvilág jellemzi a kollekció városi vonalát, amely megnyugtató harmóniát sugároz.
Ennek, szinte totális ellentéte a kozmikus energiákat megmozgató sportos vonal! Dinamikus, erős színeket, és egyszerű, műszaki anyagokat vonultat fel. Az egyszínű alapanyagok mellett a tarka és csíkos pamut, illetve a vászon minden fajtája és árnyalata megjelenik. Az esőkabátok derékhangsúlyosak, és a szivárvány színeiben pompáznak. A lezser széldzsekiket jól variálhatod a letisztult vonalú, kényelmes bermudákkal és sortokkal.A Brigitte Bardot-hangulatot a fehér és menta, valamint a fehér és búzavirágkék, buborék mintás ruhák idézik eléd. A tervezőket minden bizonnyal a tengerparton sétáló szexi díva ihlette meg, amikor megalkották neked ezeket a fátyolszerű, lágy esésű ruhákat, muszlin, valamint organza utánzattal. Mintákban itt sincs hiány, némelyik ruha olyan, akár egy tarka selyemkendő, de az egyszínű változatukat, és az apró mintás, vidéki stílusút is megtalálod közöttük.
Ha már szóba került a vidéki stílus, nem kerülhetik el a figyelmünket a gyümölcsszínek, és a különféle virágminták sem! Ez a romantikus stílus visszavisz a természetbe. Határozott vonalvezetés, de finom színek és anyagok jellemzik. A rózsaszín tökéletes összhangot alkot a grafitszürkével, a fehérrel, a mandula árnyalataival, és a bézzsel.
A Sisley új kollekciója különös játék az érzékekkel és érzelmekkel. Azt sugallja számodra, hogy a külső visszatükrözi a belső értékeket, legalábbis rajtad múlik, hogy mit szeretnél megmutatni magadból!
A szenvedélyes vonalat a tangó érzékisége ihlette, de picit újrafogalmazva ezt a témát. Színei ugyanis teljesen elütnek a sztereotípiáktól, tehát ne is számíts vörösre, bordóra és feketére! Helyette sokkal kifinomultabb árnyalatokat vonultat fel, ilyen a bazsarózsa, a kakaó, sötétkék és türkiz, amelyek legalább annyira karakteresek és erőt sugárzóak.
A kollekció másik vonala maga a természetesség, némi spirituális energiával fűszerezve. Homokszínek és geometriai formák keverve sugárzó naranccsal és lilával. Mivel a természet elemei ihlették, tele van ellentétekkel: játék a minimum és a maximum térfogattal, vékony és vastag rétegekkel, fényes és matt felületekkel.

Ügyesen kombinálja a modern, high-tech hatású fényes anyagokat a koptatott, mosott hatást keltőkkel, mindezt úgy, hogy az eredmény cseppet sem mesterkélt, hanem valóban természetközeli. Ez a stílus egy picit talán rendezetlen, de roppantul kényelmes, és legfőbb előnye, hogy megnyújtja az alakot. Nagy hangsúlyt fektet a puha, légies alapanyagokra, a pamuttól a muszlinon át, egészen a selyemig.
A női és férfikollekciót is a nyers nyári színek jellemzik: a fehér, a krétaszín, a kvarzc és a fémes színek, például az alumínium árnyalata.

Termékkatalógus/Benetton

Termékkatalógus/Sisley

Kapcsolódó cikkek:


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés