Tavaszi újdonságok

Ahogy beköszönt a jó idő, folyamatosan azon gondolkodok, hogy ez a tavasz miben lesz más, mint a többi. Összeszedtem néhány újdonságot, hogy megmutassam, mennyi mindent kínál ez az évszak.

A Levi's tavaly egy újító ötlettel állt elő, miszerint ne mi alkalmazkodjunk a farmerhez, hanem a farmer idomuljon hozzánk. A nagy sikert aratott őszi Curve ID kollekció után most itt egy másik újítás: felfedezték – végre valaki a vásárlókat is megkérdezte az igényeikről – , hogy a nők kedvelik a magasított derekú farmereket. Ez több szempontból is előnyös lépés volt a Levi's részéről, mivel ezáltal új rajongókat szereztek a márkának és még jó fejek is voltak, mert felmérték a fogyasztói igényeket.

   

Az új daraboknak tehát magasított derékrésze van, de nem feledkeztek meg a különböző szabások rajongóiról sem, hiszen a 2011-es tavaszi kollekció Slight, Demi és Bold Curve fazonokat kínál. Így minden nő megtalálhatja a testalkatának legjobban megfelelő darabot és természetesen színt is. Még egy újítás szerepel az idei Levi's kollekcióban, mégpedig a méretek tekintetében bővítette a palettát a cég. Eddig 22-es mérettől 32-es farmerig lehetett választani, ám idén tavasszal már a 34-es méret is helyet kap, ezzel bővítve a vásárlók körét. Ezután megtalálni a testalkatodnak megfelelő farmert igazán gyerekjáték lesz!

   

Hogy még mindig az alakformálásnál maradjunk, a Triumph Shape Sensation fehérneműi úgy formálnak, hogy szinte észre sem veszed! Emlékeztek még a nagymamabugyikat idéző alakformáló fehérneműkre? Felejtsétek el őket! Most akár pink rózsaszínben is pompázhattok a ruhátok alatt és még jó pár centivel vékonyabbnak is tűntök. Ha csak egy kis felesleg van rajtad, de nem érsz rá konditerembe járni, akkor áthidaló megoldásként a közepesen erős Lace Sensation kollekciót ajánljuk, aminek minden darabja csipkéből készült, így nemcsak hasznos, de nagyon csinos is.

   

Következő fokozatként egy erősebb alakformálót ajánlunk, ami nemcsak karcsúbb derekat, de nagyobb önbizalmat is varázsol Neked. A Triumph Smooth Sensation azoknak megfelelő, akik a hasukat és a derekukat szeretnék elsősorban vékonyabbnak láttatni. Akiknek a combjukkal és a fenekükkel van problémájuk, a Retro Sensation családot ajánljuk.

 

Az alakformálás után pedig foglalkozzunk egy kicsit a bőrünkkel is, tudtátok, hogy az L-Bifidus nemcsak belülről, de kívülről is hatással van a szervezetünkre? Ez az összetevő képes optimalizálni a bőr természetes vízháztartását, így puhává és selymessé varázsolj a bőrt. A Garnier új testápolója ezt az anyagot tartalmazza, amely úgy feltölti a bőrünket energiával, hogy még 7 nap múlva is érezzük a hatását.


Kipróbáltuk és tényleg működött! Ráadásul nemcsak egy illatban választhatjuk ezt a krémet: öt különféle illatú testápolót használhatunk, Mangó, Aloe Vera, Kakaóvaj, Karitévaj és Méz kényezteti a bőrünket.

 

Szaladjatok ki a szabadba és fedezzétek fel, hogy a tavasz már nem sokat várat magára!

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés