Tedd trendivé az otthonod!

Ha nem szeretnél sokat költeni arra, hogy extravagáns, modern szobát varázsolj a régiből, ez a cikk Neked szól! Minden a részleteken múlik.

Ahhoz, hogy hangulatossá tedd az otthonod, nem kell a teljes berendezést lecserélned. Elég, ha felfrissíted azzal, hogy egy kis újdonságot viszel be a megszokott légkörbe. Egy-egy díszpárna csodákra képes. A hangulatodra szintén jó hatással lesz a zord időjárással szemben.Ma már óriási a választék a díszpárnákból. A lakberendezési boltoktól kezdve, a bevásárlóközpontokig mindenütt megtalálhatóak. Interneten is megrendelhetők. Kérdéses, mi a jobb. Más élőben látni, megtapintani az anyagát.Miért éri meg ilyen dekorációs terméket vásárolnod?

A legegyszerűbb módja annak, hogy trendivé tedd a legfontosabb környezeted. Az otthonunk az a hely ahova „elbújhatunk” a külvilág elől, ahol relaxálhatunk. Nehezebb ellazulnunk egy olyan helyiségben, amiben kényelmetlenül érezzük magunk.
Az újdonság varázsát mindenki imádja. Ez egy olyan érzés, ami pótolhatatlan. Szinte bárhová teheted a párnákat. Jól mutat fotelokban, kanapékon. Mutatós az egyszerű székek háttámlájának döntve, egyből egy új széket látsz viszont a régi helyén.
A trend nem kíméli a díszpárnákat sem, hatással van rájuk. A legújabb őrületet a bőrhatású huzatok jelentik. Elgondolkodtató az a kérdés, hogy befolyásolta-e a latex leggings-ek utáni nagy érdeklődés. Egy biztos, szerintünk nagyon mutatósak. Többféle színben és kivitelezésben léteznek.

Nem kell feltétlenül ezt a fajtát előnyben részesítened. Könnyedén rálelhetsz a kedvenc darabodra. A választás a Te kezedben van. Mindenkinek más és más az ízlése, ettől lesz igazán egyedi egy otthonunk.

 

Kapcsolódó cikkek:

Egy Fendi kanapén, a csillagok alatt, koktélt szürcsölgetve »
Oh, azok a 70-es évek! »
Ronda vagy ízléses a Chanel kanapé? »
Szegecsekből sosem elég! »
Hello Kitty átvette az irányítást a konyhában »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés