Tekerd, fond, kész, tűzd!

Úgy tűnik, a hajfonás soha nem megy ki a divatból. Van, hogy trendibb megjelenést kölcsönöz a viselőjének, úgy mint tavaly, vagy idén, de az igazság az, hogy a haj fonatos viselése soha nem lesz divatjamúlt, nevetséges, de még csak tucat-szindrómában szenvedő sem. Annyi féle-fajta változata van ugyanis, hogy mindenki megtalálhatja azt a vérmérsékletéhez és az adott alkalomhoz illő változatot, amivel biztosan nem vall szégyent az aktuális szezonban.

 

   

 

   

 

A fonott hajzuhatagot leggyakrabban a romantikus, ártatlan és kislányos jelzőkkel illetik. Megjegyzem, tévesen. Merthogy a kétoldali copfocskákon túl léteznek nagyon is dögös hajtekervény kreációk, amiket viselni és nézni egyaránt öröm. Elkészítésük viszont kreativitást és fejlett kézügyességet igényel. Összegyűjtöttünk nektek néhányat a legcsinosabb hajfonatokból, hogy ihletet kapjatok  - és persze kedvet - az elkészítésükhöz.

 

   

 

   

 

   

 

Ha a bonyolultabb variációk nem mennének egyedül, kérjetek segítséget! Mindenki környezetében van legalább egy valaki, aki előszeretettel foglalatoskodik, babrál mások hajával. Most megéri, ha hagyjátok! Összeállításunkban találtok konty és fonás kombinációt, fonással díszített lófarkat, de az esküvői frizuráktól az Y-fonáson és laza halszálkafonáson át a hétköznapi hajviseletekig sok minden más is megtalálható.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

A tavaszi trendeket beharangozó divatbemutatókon feltűnő, különböző technikákkal készült hajkoronákat most ti is bátran viselhetitek. Elég csak kiválasztani egyet, aztán meg levadászni a legmegfelelőbb képzett fodrászt vagy amatőr hajturkászt. Jó szórakozást!

 

 

 

Valaska Rita

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Hé, ombré! »

Haj-koronák »

Laza fonatok és szigorú lófarkak  »

Hajtrendek 2012 őszére »

Amanda Seyfried: Ne moss hajat! »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés