Tervezd meg saját Louis Vuitton táskádat!

A francia divatház tudja, hogy az online vásárlásé a jövő, így egy teljesen új és különleges szolgáltatással álltak elő, melynek segítségével személyre szabhatjuk kiválasztott Louis Vuitton táskánkat vagy bőröndünket.

A Louis Vuitton weboldalán elérhető szolgáltatást találóan Mon Monogram névre keresztelték. A program segítségével egyedi Speedy retikült, Keephall utazótáskát, vagy Pegase 55 bőröndöt tervezhetünk magunknak.


A variációk lehetősége közelít a 200 millióhoz, így szinte esélytelen, hogy a megálmodott Louis Vuitton táskánk szembejöjjön velünk az utcán.


17 színből választhatunk, és ezután még azt is eldönthetjük, hogy függőleges vagy keresztcsíkozást szeretnénk. Közben persze az oldalon folyamatosan meg lehet tekinteni, hogy hogyan fog kinézni a kész darab.


Ráadásul még a saját monogramunkat is megjeleníthetjük az általunk megalkotott táskán, így tényleg igazi divattervezőnek érezhetjük magunkat. Reméljük hamarosan az alsóbb kategóriás táskák is be fognak vezetni hasonló szolgáltatásokat, hogy a tervezés öröme mindenki számára elérhető legyen!


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés