That tonight's gonna be a Budnight..

Sok helyen lehet bemutatni az új kollekciót, a tervezők célja talán, hogy minél több ember lássa - Bráz Alexandra legújabb darabjait így a Mammut 2. II. emeletén, a Dokk Caféban mutatta be.

Nemcsak az r'N'b kedvelőit, hanem a divat megszállotjait is várta a Dokk Café, ugyanis nemcsak egy fergeteges buli, hanem Bráz Alexandra divatbemutatója is várta az éjszakázókat.

A bejáratnál rögtön welcome drinkkel fogadtak minket - aztán kíváncsian keresni kezdtük, hol is lesz majd a show. Külön színpad nem készült, csupán egy körbeszalagozott rész volt, melynek köszönhetően még közelebbről láthattuk a ruhákat és a modelleket (hiszen a smink sem volt utolsó megfigyelési szempont).

Bár a bemutató 23:30-ra volt kiírva, kis késéssel, de még éjfél előtt megkezdődött a  ruhák felvonulása. A zenéről Dj Miller gondoskodott.

A kollekció igen nőiesre sikeredett, eleganciát sugároz, mégis megtalálható benne egy kis báj is. Színekben is változatos volt, ám inkább a méregzöld, piros, kék és barna árnyalatok voltak a leggyakoribbak.

Jellemző volt a rövid fazon, magas derékkal, valamint a testhez simuló ruhák.

Miután az összes modell felvonult, Bencsik Tamara és Megyeri Balázs még egy produkcióval kedveskedett a vendégeknek, majd Bráz Alexandra is megmutatta magát, ami után kezdődhetett az igazi, táncolós buli.

Kép 8

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés