Think GREEN

Az utóbbi években elterjedt, maximálisan természetes anyagokat felhasználó kozmetikai cégek termékeit nem csupán “divatból“ érdemes kipróbálni, hiszen amellett, hogy minőségileg kiválóak, a környezettudatosság is fő szempont készítésükkor. A natúrkozmetika úttörőjének nevezhető The Body Shop termékei a Lush-sal karöltve kategóriájukban piacvezetőnek számítanak, a hazai vásárlók megelégedésére pedig már itthon is elérhetőek.

 

 

Az elmúlt évekeben, mióta a natúrkozmetika reneszánszát éli; sorra jelennek meg a piacon az újabb és újabb természetes anyagokat felhasználó, “ zöld gondolatokat “ pártoló cégek készítményei. A számtalan fiatal brand mellett az úttörőinek számító; The Body Shop és későbbiekben a Lush termékei megjelenésük óta piacvezetőek kategóriájukban. A természetes alapanyagok felhasználása és az állatkísérletek ellenzése mellett a márkák a társadalmi szerepvállalás terén is igencsak aktívnak mutatkoznak; az első ilyen jellegű kezdeményezést a The Body Shop fogalmazta meg a '80-as évek végén a Greenpeace-szel karöltve; a bálnák megmentéséért. 

 

 

 

 

A néhány éve hazánkban is elérhető, The Body Shop sikertermékei közé tartoznak számtalan illatban elérhető tusfürdőik, testápoló készítményeik, kézápolóik és ízléstől függően lényegében szinte minden termékük.

 

 

 

 

 

   

 

A Magyarországon szintén jelenlévő Lush termékei közül szappanjaikat és habfürdő bombáikat érdekes kiemelni, hiszen nem csupán a különleges elnevezések és a remek illat vonzó velük kapcsolatban, hanem a mindig tökéletes minőség és a bőrön rögtön érezhető eredmény is. 

 

 

 

   

 

   

 

A két cég termékeit mindenkinek ajánljuk, aki szeretné megőrizni mind saját, mind pedig – kissé túlzó frázissal élve – a Föld egészségét és szépségét.

 

 

Szabó Lili 

 

 

Kapcsolódó cikkek: 

Ünnepi kiegészítők a szépségápolás jegyében »

Elmerülni egy nagy tál vattacukorban »

A 3 legütősebb arcmaszk  »

A sminknek ne csak a hatása legyen természetes! »

Télen is hidratálj! »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés