Tolvai Reni műkörmökért kampányol

A Kodi műkörmös kellékeket gyártó cég visszatért Magyarországra. Visszatérésének pedig egyből hangot is adott, hiszen a márka arcának a Megasztár-győztes énekesnőt, Tolvai Renit kérte fel.

Méghogy a műköröm idejétmúlt! Lana (Del Rey) első felbukkanása óta a kreált körömcsodák újra reneszánszukat élik, így - természetességkultusz ide vagy oda - egy igazi fashionista nem mehet el szó nélkül a téli szezon legnagyobb slágere, a bársony hatású műkörmök mellett. Ha pedig bársony hatású körmök, akkor Kodi - aki legújabb kampányához kedvenc  divatbotrány-hősnőnket, Tolvai Renit választotta.


Reni nagyon nagy megtiszteltetésnek érezte, és kifejezetten örült a felkérésnek, hiszen saját bevallása szerint mindig is szeretett volna egy termék arca lenni. Nem mellesleg imádja a hosszú körmöket és a strasszos gyűrűket, melyek rögtön vonzzák a tekintetet a kézre, így az elkészült fotók az ő ízlésvilágát is remekül tükrözik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Kodi kitűnő választását igazolja - mind a stáb, mind pedig a modell tekintetében - az is, hogy a fotózáson készült werkfilm  a megjelenését követően magáénak tudhatta az ország legnézettebb videójának címét.
Fotó: Ajkai Dávid
 
Stylist, kreatív: Kissmark
 
Smink: Vörös Renáta
 
Haj: Perényi Szalon
 
 
Kapcsolódó cikkek:

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés