Top 5 sapka trend

Ugye ti is mindig bajban vagytok azzal, hogy milyen sapkát vegyetek fel a hidegben, hogy ne fázzatok és még stílusosak is maradjatok? A sztárok kedvenceivel most bemutatjuk nektek, hogy mit érdemes hordani az idei szezonban.

 

Az aktuális sapka trend igen széles skálán mozog. A laza viselettől egészen a csinos kalapokig több vonallal találkozhatunk. Az egyik legnépszerűbb darab a kötött sapka, amit hordhatunk sportos és elegánsabb változatban is. Blake Lively és Jessica Alba inkább nőiesre vette a figurát, míg Ashlee Simpson és Rihanna egy lezserebb, pompomos fajtát választott.

 

   

 

   

 

Blake Lively az elegáns kalapokat sem mellőzi, akárcsak Sarah Jessica Parker vagy Emma Stone. De természetesen a brit hercegnő, Kate Middleton is a nőiességet képviseli, ha fejfedőkről van szó.

 

   

 

   

 

A szőrmekalap még mindig divat. Ezt bizonyítja, hogy Angelina Jolie, Asley Olsen vagy a brit modell, Poppy Delevingne sem hord egyebet, sőt, a botrányhős énekesnő, Lady Gaga is ezt viseli.

 

   

 

   

 

Új színfolt viszont a turbán, amivel ugyan a nyári trendekben már találkozhattunk, de most itt a melegebb, téli változata is. Kylie Minogue és Salma Hayek egyből beleszerettek ebbe a stílusba, valamint Nicole Scherzinger és Kourtney Kardashian is ilyet hord.

 

   

 

   

 

Végül pedig a Charlie Chaplin egyik védjegyévé vált kalap, ami amellett, hogy nagyon trendi viselet, szinte mindenhez passzol. Olyan hírességeknek lett ez a kedvence, mint Jennifer Stone, Jessica Biel, Rachel Bilson vagy Mischa Barton.

 

   

 

   

 

Most, hogy megfigyeltünk, hogy a sztárok hogyan hordják a legdivatosabb fejfedőket, válogassunk bátran a stílusok közül.

Macovei Kitti

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Még mindig oversize! »

TOP 5 ékszertrend »

Kötetlen kötött »

Szegecses gallér, farmering és kötött pulcsi »

 

 


 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés