Topmodell mamák 1. rész

Repkednek ide-oda a nagyvilágban, fotózásokon, divatbemutatókon dolgoznak, eseményeken jelennek meg, az életritmusuk hihetetlenül felgyorsult, a híres modellek mégis helyt állnak legfontosabb feladatukban is, mégpedig mamaként.


Christy Turlingtonnak két gyermeke van, a 3 éves Finn és a 6 éves Grace.Elle McPherson szintén két gyermek anyukája, Flynné, aki 1998-ban, és Aureliusé, aki 2003-ban született.
A dán modell, Helena Christensen egy pillanatra sem válik meg tízéves Mingus fiától, minden útjára magával viszi, s a legjobb barátjának is tartja.
Cindy Crawfordnak sikerült, ami keveseknek a divatvilágban. Szilárd családot alakított ki férjével, Rande Gerberrel – akivel 1998 óta házasok – és gyermekeivel, a 11 éves Presley-vel és a 8 éves Kayával.
Claudia Schiffer
minden szabad percét a 6 éves Casparral és az 5 éves Clementine-nel tölti. 2002 óta él boldog házasságban Matthew Vaughn író-rendező-filmproducerrel.
Egy másik topmodell a 90-es évekből, aki ma Auden büszke mamája: Amber VallettaHeidi Klum odaadó édesanyja három gyermekének. Helene, aki 2004-ben született, még Heidi és Flavio Briatore kapcsolatának gyümölcse, Henry és Johan édesapja azonban már Seal, akivel a modell 2005-ben kötött házasságot. Heidi jelenleg negyedik gyermekét várja, aki ősszel születik majd.
Linda Evangelista
nagyon várta, hogy mama lehessen, s ez 41 éves korára sikerült, amikor 2006 októberében megszületett fia, Augustin James.Szakmai katalógus/Modellek/Cindy Crawford

Szakmai katalógus/Modellek/Claudia Schiffer

Szakmai katalógus/Modellek/Heidi Klum

Kapcsolódó cikkek:

Klónozott modellek 1. »
Fut még a szekér? I.rész »
Sokan átöltöztek a Vanity Fair bulijára »
A világ legdrágább táskái »
Utánam a vízözön... »
Fut még a szekér? 2.rész »
Hollywood legerotikusabb szépségpöttyei »
Chanel Cristalle Eau Verte »
Claudia Schiffer újra a csúcson »
Claudia Schiffer és az YSL  »
Nő az önbizalom »
Fut még a szekér? 3.rész »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés