Topmodell mamák 2. rész

Sikeresek a szalmájukban, de bármennyi elfoglaltságuk legyen, legfontosabb feladatuknak a gyermeküket tekintik. Folytatjuk a topmodell mamákat bemutató sorozatunkat.

Az argentin modell, Valeria Mazza Alejandro Gravier üzletember felesége, és négy gyermek édesanyja: Balthazar 1999-ben, Tiziano 2002-ben, Benicio 2005-ben és Taína 2008-ban született.Milla Jovovich 2007 novemberében lett anyuka, kislánya, Ever Gabo Anderson Los Angelesben született.S egy mostani topmodell, aki még maga is kislánynak néz ki, mégis 3 gyermekes anyuka: Natalia Vodianova. Natalia 19 évesen lett először terhes, s most 26 éves korára a 7 éves Lucas, a 2 éves Neva, és az 1 éves Victor mamája. Natalia és a brit arisztokrata Justin Portman 2002-ben házasodtak össze, s rendkívül kiegyensúlyozottan, boldogan élnek.
Az egykori holland topmodell, Karen Mulder életét az ital, a drogproblémák, a depresszió és az öngyilkossági kísérlet után kislánya, Anna születése változtatta meg.Laetitia Casta már 2001-ben anyuka lett, akkor született lánya, Sahteene a divatfotós és kliprendező Stéphane Sednaoui-től. Második gyermeke, Orlando 2006-ban jött a világra, édesapja – Laetitia jelenlegi párja – az olasz színész, Stefano Accorsi. Legfrissebb hírünk, hogy a pár pár napja jelentette be, hogy harmadik gyermeküket várják.

Inés Sastre 2006-ban vált anyukává. Orlando édesapja Alex Corrías, akitől azóta Inés már elvált.Kate Moss, aki ma is az egyik legkeresettebb modell, szintén mama. 2002-ben született kislánya, Lila Grace.A 90-es évek arisztokrata modellje, Stella Tenant otthonában szülte meg négy gyermekét, Cecilyt, Marcelt, Jasminet és Irist. Az anyaság új színt hozott Stella életébe, ráadásul újabban a Burberry márkának gyermekruha-tervezéssel is foglalkozik.

Szakmai katalógus/Modellek/Valeria Mazza

Szakmai katalógus/Modellek/Natalia Vodianova
Szakmai katalógus/Modellek/Karen Mulder

Kapcsolódó cikkek:


Topmodell mamák 1. rész »
Milla Jovovich titkai öltözködésről, stílusról »
Hírességek az Armani megnyitón »
Top 10 - A legjobb nemzetközi divatfotósok  »
Lolita kinézete örök »
Klónozott modellek 1. »
Fut még a szekér? 2.rész »
Aki mer, az nyer 1. rész »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés