Trend a lelke mindennek

Bár odakint még javában röpködnek az arcot maró mínuszok, mi azért lélekben már tavaszanyót ünnepeljük, s az aktuális szezon gardróbfrissítésének költséghatékony elméletét próbáljuk kidolgozni. „Gombolkodom, tehát vagyok” alapon egy csokorba gyűjtöttük számotokra azokat az elkövetkező hónapokra jellemző kiemelkedő trendvonalakat, amiket az elmúlt szezon irányvonalaival is bátran kombinálhattok. „A szoknya el van vetve”, tessék választani!

Felesleges megmozdulás és egyben anyagi öngyilkosság, ha minden egyes új szezon beköszöntét azzal ünnepeljük, hogy a tavalyi darabjainktól módszeresen, mind egy szálig megszabadulunk, s fejest ugrunk az újak beszerzésébe. Ez egy amolyan észnélküli kettő az egyben megmozdulás: idő- és pénzpocsékolás. Ne tegyük!

 

   

 

   

 

   

 

Hogy segítségetekre legyünk, most megmutatjuk nektek azokat a tavalyi irányvonalakat, melyeknek darabjai még idén is a megnyugtató „divatos” kategóriába esnek. De hogy a legelvetemültebb fashioniszta olvasóinknak is kedvezzünk, felvonultatjuk a nemzetközi kifutókról visszaköszönő legfrissebb trendeket is. Reméljük, így nem lesz olyan drasztikus és bankszámlát próbáló az átmenet.

 

   

 

   

 

A nyomott minta már tavaly is sokak nagy kedvence volt. Különösen a barokkos csavart lenyomat és a buja virágoskertek mögött tekeredő dús ornamentika volt az, ami a leglátványosabban tudta feldobni a ruhatárunkat. Tőle idén sem kell elbúcsúzni, ahogy a mindenütt vadul burjánzó csipkéktől sem. A fehér ártatlanságra vágyók továbbra is örülhetnek, akárcsak a jóval vadócabb grunge vonalat kedvelők is. A fémes csillogás pedig csak annyiban változott, hogy az arany és ezüst dominanciája után idén a színes fémek is uralomra törnek.

 

   

 

   

 

Ami a tavasz-és nyárváró, tűzforró trendeket illeti, készüljünk fel az ejtett derekú ruhák felbukkanására és a színes bőr használatára. A hab a tortán a merész, vastag csíkozás és a pajkos fodrok elementáris erővel előretörő vonala lesz. Kiegészítők terén sincs ok a nyugtalanságra: divathóbortos szemüvegimádók és nyakpántot szívesen viselő dominák egyaránt megtalálják a számításukat.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

A skála széles, a választás szabadsága tengernagy. Viszont van egy hármas szabály is, mielőtt újdonsült divatértő diplomátokkal bevásárló körútra indulnátok: az igényes ízlés, testi adottság és anyagi határok törvénye. Ha ezen belül maradtok, nem lesz baj!

Valaska Rita

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Harminc gönc tavaszra »

Virágzó férfidivat »

Ékszeróriások »

Süss fel nap! »

Masnik, selymek, '60-as évek »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés