Üdv a seregben!

Nagy igazság, hogy a divatban időről időre megismétlődnek a dolgok. Még egy évtized sem telt el azóta, hogy mindenki camouflage mintázatú ruhákban pompázott, a military idén újra hódít!

2010 tavaszi kollekcióiban számtalan helyen bukkan fel a khaki szín, és a katonás formavilág. Jellemző azonban, hogy a military stílus főképpen a kabátok és felsőrészek esetében bukkan fel. Szinte minden nevesebb divatház divatbemutatóján előfordult egy-egy katonás dzseki, ballonkabát vagy egyéb formatervezett felsőrész.
A szín a khaki minden árnyalata lehet, az anyag is változó, de leggyakrabban valamilyen vízhatlan vászon a kiinduló matéria. A felhajtott ujj szinte alapkövetelmény, idén nem csak a military kabátok, de a farmerdzsekik esetében is.
Bevethetjük még a ballonkabát szerű deréköves megoldást is, ami kiemeli a derék vonalát, ugyanakkor jótékonyan elvonja a figyelmet a csípő körüli esetleges feleslegről.2010 katona lányai szolgálatra felkészülni! A legnagyobbak adnak ihletet, hogy hord terepszín kabátjaidat. Képeink többek közt a Chloé, a Rag and bone, a Max Mara, Marc Jacobs, az Aquascutum katonai világába kalauzolnak el, hogy Te is ötletet meríthess belőlük!

Kapcsolódó cikkek:

Visszatér a military stílus, kicsit másképp… »
Nem, ez nem Jamaica! Louis Vuttion kifutója »
Leáldozott a farmerdzsekik kora? »
TOP GUN-i babérokra törünk »
Harley Davidson: pin-up és kult motor »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés