Új bőrbe bújva

Az elmúlt időszakban számtalanszor találkozhattunk a vörös szőnyegen, díjátadókon és gálákon és más neves eseményeken is a bőrruhával, amit előszeretettel viselnek a sztárok. Legyen szó egy nagy uszályos hosszú, vagy egy csinos kis miniről, mostanában mindenhol ott van a bőrruha. Nem csak hétköznapi viseletnek megfelelő, de az alkalmi ruhák szerepét is jól helyettesíti.

A bőrből készült ruhák - amellett, hogy hétköznapokra is kiválóak - az alkalmi ruhák szerepét is jól helyettesíthetik. Tény, hogy ebben az esetben ügyesen kell válogatni a fazonok közt, és a kiegészítőkkel is érdemes vigyázni.

 

   

 

   

 

Ahhoz, hogy utcai szettből elegáns esti öltözék legyen, nagyobb gondot kell fordítani a hajkorona megválasztására is. Jennifer Morrison különleges hajfonattal, míg Jessica Alba az egyszerű, de annál csinosabb loknikkal tette különlegessé a kis fekete bőrruhát.

 

   

 

A kiegészítők mellett a smink is fontos. A bőr önmagában is ütős darab, így semmi szükség a füstös szemekre. Elég, ha egy jól megválasztott élénk rúzst teszünk fel. Ashley Madekwe és Mena Suvari is a vörös rúzs mellett tették le a voksukat.

 

   

 

Vannak, akiknek merész egy csupa-bőr ruhába bújni, de számukra is van megoldás. Elegáns, és nagyon különleges, ha a bőrből készül ruha más anyagokkal is kombinálva van. Egy kellemes esésű szoknya, vagy csinosan szabott ujjak lágyítják a ruha merevségét, és kellemesebb kinézetet kölcsönöznek a viselőjének. Rebecca Romijn és Kat Graham is ilyen ruhákat választottak magának.

 

   

 

Sokan azt gondolnák, hogy ezeket a ruhákat csak a nádszálvékony lányok hordhatják, de éppen ellenkezőleg. Erre pedig nagyon jó példa maga Jennifer Lopez és a Kardashian lányok is. Talán itt az ideje, hogy minden ízig-vérig nő szekrényében ott lapuljon a hagyományos kis fekete mellett egy multifunkcionális kis fekete bőr is?

 

   

 

 

Holovcsák Kriszti

 

Kapcsolódó cikkek:

A bőr, amelyben élek »

Szegecses gallér, farmering és kötött pulcsi »

Olivia Palermo gardróbba zárva »

Ők a divatra szavaztak »

Újra tombol a divatmészáros! »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés