Új magyar modellek a nemzetközi karrier kapujában

Bizonyára hallottatok már a manapság szép sikereket elérő magyar modellekről. Mihalik Enikő, Ebergényi Réka, Srej Zsófia neve már nem cseng ismeretlenül a divat világában. Most két olyan fiatal magyar modellt mutatunk be nektek, akikre érdemes lesz odafigyelni, már csak azért is, mert bekerültek egy nemzetközi modellügynökséghez, amelynek olyan ismert modellek a tagjai, mint Cindy Crawford, Kate Moss vagy Eva Herzigova.

A magyar lányok kiemelkedően szépek - tartja a mondás - és ez igaz is, hiszen kicsi ország a miénk, de ahhoz képest elég sok élvonalba tartozó topmodellel büszkélkedhetünk. A most következő lányok az utánpótlást erősítik ugyan, de nem elhanyagolandóak, hiszen nagy karrier áll előttük. Nézzük, kikről is van szó!

 

Kondás Kata

A fiatal lány karrierje tavaly indult, amikor megnyerte a Valentin Modell Managment által meghirdetett modellversenyt. A mindössze tizenöt éves Kata nagyon különleges arccal és tökéletes alakkal rendelkezik, így nem csoda, ha már Calvin Klein is felfigyelt rá.A debreceni születésű lány karrierje felívelőben van, hiszen többször járt már New Yorkban, ahol a Fashion Weeken is szerepelt, legutóbb a februárin, de dolgozott már együtt Victoria Beckhammel, illetve megjelent a Teen Vogue-ban is.Bene Boglárka

A borsodi kis faluból származó lány a tavalyi Elite Modell Look győztese gyönyörű és igen változatos karakter. A tizennyolc éves Boglárka még csak most indul a pályán, de nagy lehetőségeket látnak benne, Cindy Crawford magyar utódjának tartják. Nem véletlen, hogy ő nyerte meg a verseny közép-európai döntőjét is.

A fiatal lány nagyon szeretne Mihalik Enikő nyomdokaiba lépni, ezért is jelentkezett erre a versenyre, hiszen Enikőt is itt fedezték fel.Mindkét lány nagy esélyt kapott azzal, hogy bekerültek a londoni Storm modellügynökséghez. Így lehetőségük nyílhat arra, hogy olyan karriert építsenek, mint nagy elődjeik. Mi meg szurkolunk nekik, hogy sikerüljön megvalósítani az álmaikat. Nektek hogy tetszenek a lányok?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés