Új stílus, új karrier?

Taylor Swift mindig a bájos, kislányos stílusáról volt könnyen felismerhető. Pörgös szoknyák, térdzokni, loknis fürtök, romantikus kontyok, és kislányos smink. Nemrég azonban megmutatta nőies oldalát, frizurát és ruhatárat váltott, és úgy néz ki, hogy ez be is jött neki!

 

 

A loknikból, egyenes, ragyogó hajkorona lett, a kis ruhácskákból pedig nadrágokból álló ruhatár. Mindezek mellett erőteljesebb smink váltotta fel a szinte csak szájfényből álló régi make upot.

 

   

 

 

Ez az átváltozás a Harper's Bazaar figyelmét is felkeltette, és a decemberi divatanyagukat Swifttel készítették el. A csinos énekesnő profi modellként pózolt Paola Kudacki kamerája előtt, és megmutatta, hogy a kislányos korszaknak vége. Úgy látszik a korral és a hírnévvel a nőies stílus is együtt jár.

 

   

 

Az elkészült anyag, a 70-es éveket idéző hangulatú képsorozat lett, amelyeken Taylor új stílusa remekül megmutatkozik. Ha nem énekesnőként ismertük volna, már korábban azt gondolnánk, hogy egy híres modell mutatja be nekünk a legdivatosabb nadrágos szetteket.

 

   

 

   

 

Szerintetek Taylor Swiftből jó modell lenne, vagy maradjon az éneklésnél?

Holovcsák Kriszti

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Olivia Palermo gardróbba zárva »

A narancsvidék cipői »

Dress code: tragédia »

Kate Moss mindent visz »

Good Girl Gone Bad - Leighton Meester bevadult »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés