Üzletasszony stílus Lauren Conrad-módra

Az oldalon már bemutattuk neked, hogy milyen is a divatos irodai viselet. Álljon itt egy konkrét példa, hogyan is néz ki korunk üzletasszonya –hivatalos, mégis nőies öltözet a munkahelyre.

Lauren Conrad - amerikai televíziós személyiség, színész, divattervező -  stílusában soha nem kell csalódnunk. A „titkárnő”-stílust is tökéletesen a saját ízléséhez igazította. A divat.hu és a fashion.hu új alkalmazásával, a STYLIST-tal mi is elkészítettük Nektek a színésznő-írónő viseletét.A fehér blúz-fekete szoknya duót nem nehéz egyedivé varázsolni, csak néhány ízléses kiegészítő és egy szép cipő kell hozzá. Lauren egy lazább fehér inget választott magának, amelyhez hasonlót Ti is megvásárolhattok itthon a Mango üzleteiben.

A ceruzaszoknyához mindenképpen húzzunk magassarkút, hiszen így lesznek szép, hosszú lábaink. Lapos talpú topánkával csak az égimeszelő lányok vehetik fel ezt a szűk, az alakot gyönyörűen kihangsúlyozó Vivienne Westwood szoknyát.Még mindig nem mentek ki a divatból a légyszemüvegek, mostanában azonban inkább földszínekben hódítanak (persze a ma már kultusznak számító, a hatvanas évekből visszahozott, színes keretesek mellett). Ehhez a gyönyörű Mango napszemüveghez tökéletesen illik ez a barna Burberry táska, amiben minden elfér, amire egy modern, fiatal üzletasszonynak csak szüksége lehet.Hogy még nőiesebbé tegyük megjelenésünket, visszafogott ékszereket viseljünk, hajunkat pedig lehetőség szerint engedjük le, ezzel is kiemelve feminin oldalunkat.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés