VIDEÓ! Egy ruhát tudni kell viselni!

György Ábel, akit Varázslatos Megújulás című játékunk divattanácsadójaként, és sok-sok hazai videoklip (Hien, SP) gyártásvezetőjeként és stylistjaként már megismerhettetek, az Operabálon a ruhafelhozatalról mesélt, és arról, mire figyeljünk egy estélyi kiválasztásánál.

Ábel a divatvilágban dolgozik ezért jól tudja, mik az aktuális trendek, meglepő tanácsot adott a bálra, estélyre készülőknek. Azt, hogy ne a trendeket kövessék elsősorban, hanem próbáljanak olyan ruhát találni, ami a külső adottságaikhoz és személyiségükhöz legjobban illik. Rendkívül szimpatikus nekünk, hogy nem a divat gondolkodás nélküli elfogadására, hanem az önmegvalósításra ösztönöz.Éppúgy azzal is mélységesen egyet értünk, hogy egy ruhát tudni kell viselni. Tehát mindenekelőtt saját magunkkal kell tisztában lennünk ahhoz, hogy tudjuk, mi áll jól nekünk, mi illik az egyéniségünkhöz, mit „tudunk viselni”. Ezután jöhet az, hogy az aktuális trendek között megtaláljuk a hozzánk legjobban illőt.


 GyörgyÁbel - fotó:Temesi Ádám  SP - fotó: Temesi Ádám

Abroncs-ellenes kijelentésével valószínűleg sok ellenséget szerzett, nem is beszélve azon hölgyekről, akik az Operabálra karácsonyfának vagy szaloncukornak öltöztek. Én magam azt sem tartom kizártnak, hogy mivel hazánkból képtelen kikopni a habos-babos iránti vágyakozás, egyszer majd „utolér” bennünket a divat, és mikor külföldön ismét divatba jönnek a terebélyes, olykor giccses és eltúlzott ruhaköltemények, a magyar nők boldogan felsóhajtanak: „látjátok, mi megelőztük a divatot”. Így lesz divatjamúltból divatdiktáló.

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés