VIDEÓ! Ismerd meg a tavasz és a nyár színeit!

Egy dologban mindig biztosak lehetünk, ha egy Tóth Bori bemutatóra tartunk, és az nem más, mint a színvonal. A show megszervezettsége és kivitelezése mindig kifogástalan, tényleg a külföldi divatesemények színvonalával vetekszik.Az ősz-téli Business Look kollekció után, amit szintén a Millenáris Teátrumban tekinthettünk meg, kifejezetten vártuk a tavasz-nyári, Florissima ruhákat. Ahogy a név is sejteti, a melegebb időszakra tervezett darabok mások, színesebbek és vidámabbak lettek.
Bár már rendkívüli kíváncsisággal meredtünk a kifutóra, az első modell felbukkanásában reménykedve, előbb még Csézi énekelt számunkra egyet. A kollekció meglehetősen sokszínű, az üzleti vonal mellett a couture ruhákat is megcsodálhattuk. Hozzám az előbbi áll közelebb, tetszettek a fehéres drapp és aranyszínű kosztümök, a púderrózsaszín ruhák és a farmerhatású anyagból készült ruhadarabok is.
Ahogy Bori a videónkban is elmondja, a tavasz a pasztellszínekről, a finom drappokról és rózsaszínekről szól. A nyár színei a tervezőnőnél a zöld és a lazacvörös.
Kicsit rontott az összhatáson a tény, hogy a modellek egy része elég érdekesen mozgott a kifutón, és körülbelül a lányok felére nagy volt a ráadott ruha. Öröm, hogy Bori a hús-vér nőkre, és nem modellekre tervez, de egy ilyen színvonalas estnél szerintem érdemes lenne figyelni ezekre a részletekre is.


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés