VIDEÓ! Őszi retró bemutató az Arena Plazában

Az Arena Plaza igyekszik úttörőként elől járni a bevásárlóközpontokban rendezett divatbemutatók sorában. Érdekes, izgalmas, újdonságként ható táncos produkciókkal színesítik azokat, valódi show jelleget kölcsönözve az eseménynek.


Valljuk be őszintén, elég unalmas tud lenni fél óránál hosszabb ideig csak azt nézni, ahogy a modellek végiglejtenek a kifutón, majd egy kör után eltűnnek a színfalak mögött. Azok, akik igazi, felejthetetlen élmény akarnak nyújtani a nézőknek gyakran nyúlnak a táncelemek után. Így gondolta ezt Lukács Gabi, a rendező és Lakatos Márk, a stylist is.

A ruhákat tekintve visszaköszönt minden, amiről már mi is számtalanszor beszámoltunk: ’80-as évek, pilóta cuccok, szűk bőrhatású leggingsek, hatalmas vállak, etno stílus, és még sorolhatnánk.


 

A legfrissebb utcai öltözékek mellett elegáns ruhakölteményeket és fehérneműket is láthattunk. Mondanom sem kell, hogy az egy szál szűk boxerben és bakancsban haladó srácok nagy-nagy sikert arattak a jelenlévő hölgyek körében, amit mindig sikítással és tapssal jutalmaztak.


 

A felejthetetlen látványhoz a legjobban talán a táncosok járultak hozzá, köztük volt Karsai Zita is. Lenyűgöző profizmusról tettek bizonyságot, és elképesztő tehetségről. Mi nézők irigykedve néztük őket, és hol arra gondoltunk, „na, ezt, hogy csinálta”, hol pedig megbabonázva ültünk és szóhoz sem jutottunk.   

 

Az előző, suli-kezdő bemutató nyomdokain haladva egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk, és reméljük, még sok hasonló divatbemutatóban lesz részünk.

Kapcsolódó cikkek:

Mihalik Enikő az 5. legfoglalkoztatottabb modell »
VIDEÓ! Hooligans tagok a kifutón! »
VIDEÓ! Fashion Flavour 2009 ősz »
Divat-dizájn összefogás »
A modell, akit egy közösségi portálon fedeztek fel »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés