VIDEÓ! LADIES’ NIGHT

Valljuk be őszintén, mi nők imádjuk a csajos estéket. Mióta világ a világ szeretünk összejönni, fecsegni-csacsogni mindenféléről, jól megnézni a többiek ruháját és frizuráját. Nem is csoda, ha a nők mindig akkor öltöznek fel a legcsinosabban, ha barátnőkkel vagy a gyengébbik nem képviselőivel lesz találkozójuk.

Te melyik nőtípusba tartozol? Elegáns, sportos, vagány, vagy entellektüel? Egy kicsit mindegyik, egy kicsit egyik se? Mindegyik esetben megtalálhatod saját stílusodat Konsánszky Dóra ruhái között.

Egy kifejezetten nőknek szervezett esten, traccspartin, a House of Pearls Női Klub keretein belül tekintettük meg a tervezőnő idei téli alkotásait, és ízelítőt kaphattunk a jövő tavasz-nyárból is. A családias és hangulatos eseménynek a Műcsarnok egyik kisebb terme adott otthont.


A Konsánszky kollekciók alapvető darabja volt a leggings, fényes és bőrszerű egyaránt. Csakúgy, mint a legnagyobb külföldi divatházak esetében, a téli darabok esetében tarolt a fekete szín, és a ’80-as évek. David Bowie és fénykora rányomta bélyegét ezekre a ruhákra, nagyon érdekesek voltak pl. a farmerruhák, és különlegesek rajtuk, a derekat hangsúlyozó zsebmegoldások.Láttunk egy hihetetlenül szép fehér nadrágkosztümöt is, amit nyugodtan nevezhetünk a kosztümök királynőjének, nem tagadom, engem elsőre levett a lábamról. Divatos vállak és csodálatos csillogás.Azért is tetszettek a bemutatott kreációk, mert azon túl, hogy tényleg minden divatos elemet ötvözött bennük, és saját arcára formált a tervezőnő, kifejezetten hordhatóak voltak.

Kapcsolódó cikkek:


Előzd meg a divatot: motoros kesztyűvel! »
Legyen csak az enyém... »
GLAMOUR Women of the Year díjátadó »
Konsánszky Dóra  »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés