V mint Vagabond, V mint Változás

A cipők királya új területet hódít meg. A Vagabond mindig is a magas szintű minőség és stílus jegyében alkotott és időről időre gondoskodott tavaszi, nyári, őszi és téli lábbelinkről. Az idei évtől azonban kiegészítőkkel egészíti ki kínálatát, s így lassan tetőtől-talpig felöltöztethet bennünket.

A termékek nem égbe kiáltóan újítóak, de kétségtelenül színvonalasak, és tény, ami tény, mérföldkőnek számít, ha egy cipőgyártó óriás kiegészítőkkel bővíti kínálatát, és felvesz a listájára néhány eddig számára ismeretlen darabot.

Figyelemfelkeltés és extrémitás helyett a tökéletes anyagválasztásra, a hibátlan szabás- és varrástechnikára helyezték a hangsúlyt. Földtől való elrugaszkodás és kicsapongó túlzások nélkül ezek a darabok egyszerűen jók.

A kollekció része a valódi bőrből készült táska, pénztárca, öv és kesztyű. A pontot az i-re pedig egy ostorra emlékeztető, rojtos kulcstartó helyezi fel, mellyel teljessé tehetjük Vagabond gyűjteményünket.

A klasszikusoknak tekinthető kiegészítők jó eséllyel indulnak az "örök darabok" címért, hiszen dekoráció- és sallangmentes kinézetük miatt bárhol, bármikor és bármihez felvehetők, legyen szó hétköznapi vagy alkalmi viseletről.

Vajon mi lesz a következő lépcsőfok? Lehet, hogy egyszer még a kifutó mellől nézhetjük végig a Vagabond legújabb ruhakollekciójának bemutatóját?

 

Oláh Dóri

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés