Vadulás a Chanelnél!?

A Chanel egy újabb smink kollekcióval kedveskedik Nekünk, mely a Les Pop-Up elnevezést kapta. A divatház, melynek neve egyet jelent az időtálló szépséggel és a klasszikus eleganciával, most bevadul! Körömlakkok, rúzsok, szájfények és bronzosító púderek alkotják ezt a színes smink palettát.

Már maga a név is igen beszédes: Les Pop-Up. Nem kell perfekt franciának lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, a pop kultúra vibrálása ihlette a kollekciót, melynek jellemzője az erőteljes, rikító színek és neon minden mennyiségben.


A Chanel a tavalyi, már legendássá vált  jáde zöld körömlakkja után, ismét egy meglehetősen feltűnő és nem mindennapi színt választott kedvencének. Kétségtelen, hogy a Nouvelle Vague, vagyis „Új Hullám” elnevezésű kékes-zöld lakk remekül megy majd a nyári barnasághoz és a lenge ruhácskákhoz. Két konszolidáltabb újdonságuk is van körömszépítéshez: a Mistral és a Riviera árnyalatok. Az előbbi egy korallos tónus, míg az utóbbi erőteljes rózsaszín.


A bronzosító púderek képviselik a visszafogott vonalat ebben a csapatban. Lágyságukkal kiválóan képesek ellensúlyozni a rúzsok erőteljes hatását. Három új szín a rúzs palettán: rikító fukszia és elképesztő narancs, a vadabb stílust kedvelőknek, és egy halvány barackos árnyalat, a pasztellt favorizálóknak. A szájfényeknél is a brutális színek jellemzőek, a pink és a korall, de ezt még megdobták némi fluoreszkáló csillogással, csak hogy a feltűnő hatás biztos legyen. Hogy tetszik?


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés