Valentino: Master of Couture

A Somerset House retrospektív kiállítása az olasz design mestere, Valentino előtt tiszteleg. A tervező eddigi életművét egybegyűjtő tárlat részletes betekintést enged a kreátor világába, illetve olyan ruhakölteményeket vonultat fel, melyeket Grace Kelly, Jackie Kennedy Onassis, vagy Sophia Loren viseltek.

 

 

 

Valentino Garavani, olasz designer ruhakölteményei az elmúlt évtizedekben méltán váltak a divatvilág megkerülhetetlen kreációivá. Az itáliai couture mestere első római boljától, a “Valentino red“ selymeken át, egészen a 2012-es, eddigi életművét összefoglaló kiállításig hosszú utat tett meg; a siker, a stílus és az érzéki tervezés hármasával karöltve.

 

 

 

 

 

A Valentino couture remekeit bemutató retrospektív kiállítás egyedi installációk révén gyűtji egybe a designer legkiválóbb kreációit. A három részből álló tárlat során a látogatók archív fotók által bepillantást nyerhetnek a mester személyes világába, megtapasztalhatják az olasz couture bemutatók nyújtotta élményt, illetve részletesen megismerhetik a tervezés és a szabászat folyamatát.

 

 

 

   

 

 

A Master of couture tárlaton a több, mint 130 felvonultatott kreáció között olyan emblematikus személyiségek ruháit csodálhatjuk, mint Grace Kelly, Jackie Kennedy Onassis, Julia Roberts, Sophia Loren vagy Anne Hathaway. Az impozáns és hosszú lista a divat történetének olyan szeletét tálalja az érdeklődők elé, melyre korábban még nem volt példa.

 

   

 

Akinek jövő márciusig alkalma nyílik Londonban járni; véletlenül se hagyja ki a kiállítás nyújtotta divatélményt!

 

 

Szabó Lili

 

 

Kapcsolódó cikkek:

A világ nyolcadik csodája »

Akik királynőket öltöztettek »

The Little Black Jacket - A Chanel a legnagyobb sztárokat kérte fel a kis fekete zakónak szentelt kiállításához »

Boldog születésnapot Chloé! »

Az orosz jégkirálynő visszatér »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés