Valóra vált leányálom

Egy divatos lány nem csak saját magát szereti kicicomázni. Esztétikai érzéke megkívánja tőle, hogy közvetlen környezete, mindenekelőtt saját szobája is stílusosan legyen felöltöztetve. Az alapvető berendezési tárgyak mellett, a változatosság kedvéért néhány kedves aprósággal is feldobhatjuk a rózsaszín falakat.

Első ötletünket Nanushka showroomjából kölcsönöztük. Miért is rejtenénk gyönyörű ruháinkat zord szekrényajtók mögé, ha szobánk díszét képezhetik? A rideg, fém standardek helyett itt egy jóval barátságosabb és nem utolsó sorban jóval természetesebb megoldás. Csupán egy erős faágra és erős férfira lesz szükségünk, aki a két szép szemünkért cserébe, kicsit lecsiszolja és lefesti az új fogasunkat.

 

   

 

Ruhák után következzenek az ékszerek. Ezek szintén olyan szépségek, melyek dekorációs elemként szolgálhatnak. Az egyik kreatív tárolási módot Chanel ,,kis feketéje” ihlette. Varrjunk össze egy sötétszínű anyagot az estélyi mintájára, spékeljük meg néhány átlátszó zsebbel, és már akaszthatjuk is fel a többi öltözék közé! Ha nem rendelkezel egy egész ruhára való csecsebecsével, szerezz be egy sütitartót, és az édességek helyett tárolj rajta csillogó kincseket!

 

   

 

A vintage stílust kedvelő, romantikus regényeken élő lányoknak minden bizonnyal tetszeni fog következő tippünk. Fogj egy erős fényű lámpát, helyezz fel a falra egy fehér papírt, állj a fény elé, és egy kis barátnői segítséggel rajzoltasd rá a sziluetted! Ha kész vagytok az árnyjátékkal, vágd körbe a fejformát, másold át egy fekete lapra, majd ragaszd fel egy világos háttérre! Egocentrikusság ide vagy oda egy ilyen önarckép minden lányszobában jól mutat.

 

 

Ugye ti is sokszor gondolkoztatok már rajta, mitévők legyetek azokkal a fantasztikus papírzacskókkal, melyek a legújabb vásárlás eredményeit rejtik? A művészi színvonalú termékeket nincs szíve kidobni az embernek, de feladatuk végeztével sok hasznát nem láttuk. Eddig! Egy-egy különleges darab igenis megérdemli azt a kitüntetett figyelmet, hogy bekeretezzük és felszögeljük a falra. Lányos díszek terén mindenképp meg kell még említeni az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendő, vintage követeket, a madárkalitkákat.

 

   

 

Meleg, nyári időszakban nincs jobb módszer a kedélyek lehűtésére, mint egy ventillátor. Hogy a hideg fémvázba életet leheljünk, a rácsra felköthetünk néhány színes szalagot vagy vékony papírcsíkot, melyek libegő táncukkal a hideg szellő mellett vidámságot visznek szobánkba. Őszi és téli napokon szintén szükségünk lehet a nyaralás élményeinek felidézésére. A tengerparti séták hangulatát a kagylók adják vissza legjobban, melyek gyertyaviasszal feltöltve hideg időben is gondoskodnak a romantikáról.

 

   

 

Kétségtelenül fontos, hogy közvetve és közvetlenül egyaránt olyan dolgok vegyenek minket körül, amelyeket szeretünk, és amelyekkel ki tudjuk fejezni önmagunkat. Az öltözködés mellett környezetünk díszítése szintén jó alapul szolgál minderre. Reméljük, hogy a fenti ötletek segítenek majd abban, hogy még jobban megmutathassátok divatos egyéniségeteket!

 

Oláh Dóri

Kapcsolódó cikkek:

Little Miss botrány »

TOP 5 ékszertrend »

Olivia Palermo gardróbba zárva »

Hogyan szerezzünk meg egy pasit tíz nap alatt? »

Királylányok kincsestára »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés