Vámpírszezon szépfiúkkal

Nézzük, kik is voltak az utóbbi idők szép vérfiúi?

A vámpíridénynek egyszerűen nem tud vége szakadni. Az Alkonyat (Twilight) szépfiúi újra előhívták, mondhatni életre keltették a már feledésben lévő vérszívó társaikat. Robert Pattinson markáns arca, és Taylor Lautner gyerekes pofija újraidézi az elmúlt évtizedek leghíresebb film, illetve sorozat férfi szereplőit. Felhívják a figyelmet a frissen vámpírrajongókká váltak számára, nem az Alkonyat volt az egyetlen sikert arató film, ebben a közkedvelt témában. Keresni sem kell, az internetes böngészők szinte maguk dobálják ki a közelmúlt felejthetetlen, csak kissé elhomályosult vámpíros sztorikat.

Ki feledhetné a pár évvel ezelőtt feltűnt, rosszfiúként megismert, majd démonokat és gyilkoló vámpírokat tizedelő Angel-t, azaz David Boreanaz-t, Buffy  (Sarah Michel Geller) vívódó szerelmét. Népszerűsége akkoriban vetekedhetett volna a ma imádott Pattinsonéval.


Az Egy Vámpír naplójából ( The Vampire Diaries) sem hiányozhatnak a szépfiúk. Paul Wesley a jó vérszívó, aki már az Everwoodban is hódította a női szíveket és Ian Somerhalder, a rossz úton haladó vámpír a Lost sorozat leghelyesebb karaktere.


Erről a listáról ki nem felejteném azt a nagy klasszikust, ahol komolyabban megismerkedhettünk egy vámpír életével és szenvedéseivel. Szintén két férfi idol szerepelt az 1994-es Interjú a Vámpírral (Interwiev with the Vampire) című filmben. Brad Pitt, azaz Louis egy megkeseredett arisztokratát játszik, akit bűvöletébe ejt Tom Cruise által megszemélyesített Lestat.


Nem csak a világos bőrszín lelhetó fel a vérszívók között, A Penge volt ez első képregény adaptáció, amit hatalmas sikert aratott több mint 10 éve. Wesley Snipes, a Penge küzdelmeit követhetjük soron egy igazán férfias, erőtől duzzadó karakter szerepében.


Nem maradunk vámpírok nélkül 2010-ben sem, hiszem a Twilight folytatódik, sőt a befejező negyedik részre is számítanunk kell. Addig is, ha vérszomjunk támad kalandozzunk csak el az interneten, vagy a DVD kölcsönzőben és válasszunk valami kedvünkre valót a már meglévő polcnyi filmből.

Kapcsolódó cikkek:

Twilight Fashion Week »
Robert Pattinson a legszexibb… »
New moon bemutató  »
Az Alkonyat Bellája sztriptíztáncosnőnek állt »
Az Alkonyat vérfarkasa az Armani reklámarca lesz? »

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés