Van akinek sikerül, van akinek nem

A vancouveri téli Olimpia kapcsán már bemutattunk nektek egy összeállítást a férfi műkorcsolya-mezőny kűrruháiból. Most, hogy lassan véget érnek a játékok, nézzetek meg egy válogatást a női mezőny szettjeiből!

Jenna McCorkell ruhájával nem lenne semmi baj, azonban a brit versenyzőnek nem a legelőnyösebb választás. Egy hosszabb szoknya és jobban elhelyezett díszítés máris sokat javított volna. Rendben, hogy a lila még mindig nagy divat, de Ksenia Makarova ruhájának árnyalatai nem illenek össze, ráadásul a cirkalmas mintával elég olcsó hatást kelt.


Rachel Flatt amerikai versenyzőről egy ismert dal jut eszembe: „I’m a Barbie girl, in the Barbie World…” Cukros, ragacsos szörnyűség, ami ráadásul nagyon előnytelen neki. Sajnos a magyar induló, Sebestyén Júlia sem dicsekedhet az Olimpia legszebb kűrruhájával, a melltartószerű fölső rész közönséges, sok a flitter és a csipke, bazári az egész. Kár érte, mert a ruha színe nagyon szép lenne és Júliának nagyon jót tett, hogy megnövesztette a haját, sokkal szebb így.


Yu-Na Kim dressze egyszerű, de szép, röviden így jellemezném. Szürke átmenet, némi flitterrel, elöl magasan záródó, de hátul mélyebb, keresztpántos kivágással. Egy tizenkilenc éves olimpiai bajnoknak nem is kell több feltűnés. Isabelle Pieman szettje igazi különlegesség, hiszen ritkán látni a lányokat nadrágban korcsolyázni. A belga versenyző egy fekete overallt választott a mellrésznél és a csípőjénél gazdagon flitterezve. Kicsit extra, de sejtelmes, ugyanakkor elegáns.


A japán Mao Asadat két ruhája is annyira megtetszett, hogy nem hagyhattam ki a válogatásból. A rövid programban egy csipkés fűzőhatású dresszben futotta kűrjét; visszafogott rózsaszín és fekete és bár csupa csipke az egész, mégsem közönséges. A másik szettet már a gálán viselte, szintén fekete és rózsaszín, különleges szabású kűrruha, amelyez színben passzoló legyező és hajdísz dukál.


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés