Vedd fel a kesztyűt a hidegebb napokkal!

Minden kétséget kizáróan beköszöntött az igazi ősz, hiszen most már nem léphetünk ki reggel az ajtón sál, sapka és kesztyű nélkül. Itt az ideje elővenni a szekrény rejtett zugából a régit, vagy ha már azt nem szeretnénk viselni, akkor újat vásárolni. Mi pedig eláruljuk nektek, mik lesznek az idei szezon slágerdarabjai.

A nagy divatházak idei őszi-téli kifutóin is nagy hangsúlyt kaptak a kesztyűk, ezért sem mindegy, hogy milyen darabot választunk. Elsődleges szempont természetesen az, hogy meleg és kényelmes darabot válasszunk, de a minőség sem elhanyagolható szempont. Nézzük, mit ajánlanak a nagyok!

     

A híres divatházak idénre a maxi méretű kesztyűket ajánlják, amelyeket már nemcsak egy-egy jelentősebb estélyen lehet viselni, hanem a hétköznapokban is. Aki inkább a rövidebb szabásúakat szereti, annak sem kell elkeserednie, hiszen maradnak a motoros és hagyományos darabok is a boltok polcain.

     

Az anyagokat tekintve, a bőrtől elkezdve a kötötten és a szőrmén át egészen a lakkkesztyűkig mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt, hiszen ezen a télen mindegyik divatosnak számít. A tervezők a hagyományos színeket részesítik előnyben, tehát a fekete, a barna és a camel különböző árnyalatait, de a merészebbek nyugodtan választhatnak piros vagy magenta színű kesztyűket is.

Az idei ősz egyik legdivatosabb darabja a bőrkesztyű. Bizonyára Ti is szívesen viselitek ezeket a kiegészítőket, de arra ügyeljetek, hogy a megfelelő méretűt válasszátok ki, hiszen a bőr tágul, és csak a szépen kifeszülő mutat jól az ember kezén!

Vannak olyanok, akik szerint a bőrkesztyűk télen nagyon hidegek, de ma már különféle béléssel kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Érdemes egy-egy drágább darabra beruházni, hiszen ezek a kesztyűk a pamut társaikkal ellentétben jól bírják a mindennapos használatot és évekig hordhatóak.

Reméljük, így már könnyebb lesz megtalálni a hozzátok legjobban passzoló kesztyűt. Nektek mely darabok tetszenek a legjobban?

 

Képek forrása: www.flickr.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Belépés:
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés