Végre valami jó hír Lindsaynek!

Az egyetlen sikeres dolog a divatvilágban, amihez Lindsay Lohan a nevét adta, a már a mi oldalainkon is bemutatott, 6126 névre keresztelt leggings kollekció volt. Most pedig, bizonyítandó létjogosultságát, terjeszkedik a márkája.


Ősszel már egy 280 darabból álló kollekcióval lepi meg Lindsay Lohan a leggingsek szerelmeseit. Sőt, már nemcsak testhez tapadó nacikból áll majd a kollekciója, hanem bőrdzsekiket, kardigánokat, mini ruhákat és kézi táskákat is vásárolhatnak majd idővel a márka kedvelői. Az árak széles skálán mozognak: 60 dollártól, azaz kb. 11 ezer forinttól egészen 1000 dollárig, azaz kb. 200.000 forintig válogathatunk a termékek közül.


Felröppent a szóbeszéd, miszerint a botrányhősnő Ed Hardy számára is tervez majd. Ezt azonban szűk két hete a Twitteren cáfolta, azt írta ugyanis: „NEM tervezek az Ed Hardy számára, csak a 6126-nak (az én márkám).”


Ami a vadi új táskákat illeti, a 6126 három éves megállapodást írt alá a The California Bag Companyval, és Paz Shakked Wolf európai kézitáska tervezővel, hogy elindítsák a Lindsay-tatyókat. Wolf tudja, mitől döglik a légy, ugyanis Tarina Tarantino és a Dolce & Gabbana számára is szokott kiegészítőket megálmodni. A rendeléssel azonban még várjunk, mert csak 2011 tavaszán kerülnek a táskák forgalomba.
Te vásárolnál 6126 terméket?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés