Végső állomás 3D

Azoknak, akik ismerik már a sorozatot nem fog meglepetéseket tartogatni a történet, de, akiknek még nem volt hozzá szerencséjük végig fogják izgulni. Egy-két jelenetnél bizony én is megemelkedtem a székről. Pedig nekem volt két rész előnyöm.

Főhősünk ebben a részben is megérez egy tömegkatasztrófát, (történetesen egy autóversenyen) s bár megelőzni nem tudja, 12 embert mégis kijuttat a helyszínről épségben. Nagy az öröm, lehet örülni az életnek, hőseink azonban hamar belátják, hogy itt még nincs vége. A halál ugyanis elkezdi begyűjteni, ami alanyi jogon járt volna neki…

A szereplők karakterei itt is hasonlóak az előző részekben feltűntekhez. Van, aki nem örül a megmenekülésnek, van, aki egyenesen megmentőjét okolja, van, akit nem érdekel, és van, aki reménykedik a túlélésben.

A történet ugyan kiszámítható – mindig meghal valaki, de van benne humor, irónia, feszültség, izgalom és nem utolsó sorban nagyon látványos. Ez a rész 3D-ben tekinthető meg, de valószínűleg nélküle sem lenne utolsó. Egy biztos, a halál bosszúálló típus, nekem úgy tűnt sokkal kegyetlenebb és durvább „balesetek” érik azokat a túlélőket, akik felbőszítették. És hogy a végén sikerül e kicselezni a Kaszást? Természetesen megpróbálják, de… nézd meg, és megtudod.

A filmet szeptember 10-től vetítik a mozikban!

Amit megtanultunk belőle, hogy túlélni egy katasztrófát…nem a legjobb életbiztosítás.

Kapcsolódó cikkek:

Férjhez mentem… de kihez? »
Bazi nagy görög turistabusz – Görögbe fogadva »
G-Force – Rágcsávók »
Sikk a la Chanel »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés