Vérben úszó színpad, ugyanolyan ruhák és megemlékezés a pop királyára- VMA2009

VMA (Video Music Awards 2009), egy este ahol kedvenc hírességeink villogtathatták legújabb ruhakölteményeiket és átvehették (ha kaptak)a díjaikat. Utánajártunk milyen gúnyákat öltöttek magukra ebben az évben az énekesek!

 

Shakira és Pink számára nem lehetett valami fényes az este, ugyanis sikerült ugyanazt a Balmain miniruhát kivenni a szekrényükből. A képeket elnézve együtt mosolyogtak, de külön-külön biztos bosszankodtak, hogy legalább a stylistjaik egyeztethettek volna!

Kate Perry nem okozott túl nagy meglepetést ezüst szerkójával, ellentétben a botrányhősnő Lady Gagával, aki jelmezeivel és véres koncertjével valósággal sokkolta közönséget.Az eseményen természetesen Madonna is megjelent, egyszerű fekete ruhában. Valószínűleg azért, mert az oly sok csillogó sztár közül ő és Janet Jakson volt az egyetlen, aki a nemrég elhunyt Michael Jackson iránti tiszteletből, nem kerített túl nagy feneket az egésznek.Az idei díjátadón tehát volt elég botrány, Lady Gaga lett az év legjobb előadója és az ő fellépése okozta  legnagyobb felháborodást.

Az esemény ezüst, piros és fekete szerelésekről szólt, ami kétségtelenül az őszi trendeknek felel meg… csak legalább lett volna bennük valami különleges…

Mi nem vagyunk elájulva. És Te?Kapcsolódó cikkek:

A meztelenség és a vér öltöztet »
Villantott az extravagáns énekesnő »
Madonna döglesztő rucijai,csak Neked! »
Michael Jackson Tribute »
Már Lily Allen is tudja mi az Álom luxuskivitelben… »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés