Vérző modellek a kifutón - összeverték a Tokio Hotel énekesét?

A nemrég lezajlott Milánó Divathét egyik legnagyobb durranása a Dsquared őszi/téli férfikollekcióját felvonultató show volt. A nagyközönség a ruhákat összevert, vérző modelleken láthatta először, és a divatbemutatót nem kisebb híresség nyitotta meg, mint a Tokio Hotel frontembere, Bill Kaulitz.

A "The Hockey Horror Dsquared Show"-ra keresztelt produkció nem csak nevében hordozta a horrort, hanem a két tervező jóvoltából meg is jelenítette a műfaj egyes elemeit. Itt most nem Billre gondolunk, bár az öltözéke és a sminkje alapján a Rocky Horror Picture Show-ba is beillett volna. A német énekes szereplése azonban csak „hab volt a tortán” a véresre maszkírozott modellek mellett.

A kanadai ikerpár, Dan és Dean Caten nem is tudta volna annál jobban kifejezni a jégkorong iránti szerelmét, mint hogy egy egész kollekciót szentelt neki. Bár Bill szerelése egy kicsit kilógott a sorból, de jelenléte inkább azt volt hívatott propagálni, hogy elköteleződött a márkának, ugyanis közelgő turnéja fellépőruháit a Dsquard csapatával tervezteti.De vessünk egy pillantást a kollekció többi darabjára is: A szettek visszatérő eleme a hoki-maszk minta és a „Hockey” felirat, de nem csak feliratban, hanem a ruhák stílusában is tetten érhető a tervezőpáros jégkorong iránti rajongásaA bő, ejtett vállú pulóverek a mezekre emlékeztetnek minket, de még az elegánsabb darabokon is megjelennek a játékosok beazonosítására szolgáló számjegyek.A legnagyobb ötlet kétségkívül az összeállítások művérrel, álhorzsolással való kiegészítése volt. Az biztos, hogy sminkesek ennyit még nem dolgoztak egy férfiruhákat felvonultató bemutató előtt.

Az eredmény magáért beszél. A maszkok annyira valósághűre sikeredtek, hogy a modellek úgy néztek ki, mintha tényleg egy meccsről estek volna be a kifutóra. A tervezőpárosnak megint sikerült egy felejthetetlen divatbemutatóval megörvendeztetni a közönséget.

Kapcsolódó cikkek:

Elmúlt az EMO láz!? »
Színek parádéja laza férfiak számára »
Mi vár a férfiakra tavasszal? »
Hol vannak az igazi férfiak? »
A Jonas Brothers Ferrében hódít »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés