Veszélyes divat, első rész

A fegyverekről nem igazán a divat jutna eszünkbe, ám néhány tervező megpróbált ezen változtatni. Egy-két darab igazán látványosra sikeredett, de néhány esetében nagyon nehéz elvonatkoztatni az eredeti mivoltáról.

Nincs egyszerű dolguk a designereknek ugyanis ezek a darabok könnyedén szélsőséges érzelmeket válthatnak ki az emberekben.

Először a művészi oldaláról szeretném bemutatni Nektek a divat „fegyvereit”. Ismerjétek meg Massimo Gammacurta fényképész munkáit, melyek a „fashion weapons” nevet viselik.

Jól ismert márkákból állt össze a fényképész által megálmodott kreáció, lenyűgözőek ezek a képek.

Most térjünk át azokra a darabokra, melyeket már használatra alkottak. Minden nő imádja a táskákat, ezért merem azt állítani, hogy merészebb darabokat is bemerünk vállalni olykor. Ezt a fegyvertáskát azonban már nem olyan biztos. James Piatt a tervezője, akiről tudni érdemes, hogy ezeknek az alkotásoknak az elkötelezett megálmodója.A színe és anyaga valóban nőiessé varázsolja ezt a nem hétköznapi táskát. Ez a szintén James Piatt tervezte kis piros csoda állítólag biztonságérzetet ad a nőnek, a tervező „békefenntartó” kézitáskának nevezte. Egy biztos, egy ilyen táskával mászkáló nőt bizonyára nem merne senki megtámadni.A cikk folytatásában olyan darabot ismerhettek meg, melyet híres divatház tervezett, valamint további meghökkentő darabokat ígérek Nektek. Ti mit szóltok ezekhez a képekhez? 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés