Veszélyes divat, második rész

A cikk első részében már megismerhettetek pár különlegességet a témával kapcsolatban. Massimo Gammacurta művészi képei, valamint James Piatt fegyvertáskái után íme a folytatás.

Ebben a részben a táskák mellett már más darabokat is bemutatunk megéri ám megismerni őket. 


Az előző részben egyik táskáról sem volt igazán elmondható, hogy bátran felvállalható az utcán hétköznapokra. Ám találtam egy olyan darabot, ami számomra a kedvenc lett ebben a kategóriában. A fogójaként eredeti japán kardok markolata szolgál. A táska pedig eredeti minőségi olasz bőrből készült. Szolidabb az előző kreációkhoz képest, de nem annyira hogy figyelmen kívül maradjon.


Híres divatházak egyaránt mertek ebből a témából ötletet meríteni. Ennek a különleges fegyversarokkal rendelkező cipőnek még Madonna se tudott ellenállni. Van tippetek melyik divatház büszkélkedhet ezzel a cipellővel?  Nem húzom az időt, ez bizony egy Chanel topánka. Ez a cipő a 2009-es tavaszi kollekció egyik darabja, de kihagyhatatlannak véltem.


A biztonságunk szolgálja az a Japán napszemüveg, amely szinte ”golyóálló”. Az ultra erős lencse, törés nélkül képes kivédeni akár 171 km/h-val érkező becsapódást. Azt nem tudom mikor venném hasznát ennek a darabnak, de meg kell mondani látványa elhanyagolandó.


Az utolsó bemutatni vélt darabnak a gázmaszkokat hagytam. Világszerte híressé váltak ezek a Diddo Velema által tervezett luxus maszkok. Ezek a darabok nem eladásra készültek. Valóban látványosak és egyediek, de bízom benne, hogy nem lesz szükségünk ilyen viseletére a lehengerlő design ellenére sem.


Ahogy már megszokhattuk, a tervezők mernek nagyot álmodni és ez így van rendjén. Hogy hordható lesz-e az a darab, vagy csak látványosság sem számít igazán. A lényeg az, hogy mi megismerhessük létezését és véleményt alkothassunk róla.

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés