Victor Vargas

Fashion stylist

Victor Vargas stylist 1994 óta vezető név a divatszakmában, olyan sztároknak dolgozott, mint Milla Jovovich, Iman, Isabella Rosellini, Carmen Elektra, vagy 50 Cent. Továbbá olyan címlap- és reklámfotó készítésében vett részt, mint például Karina Tairával a Courvoisier-kampány, vagy az Eli Lilly-kampány Julie Andrew hollywoodi legendával, és Timothy Greenfield-Sanders fotóssal együttműködve. Jelenleg a Stockland Martel stylistja; munkája leginkább New Yorkhoz és Los Angeleshez köti.

 Természet adta tehetségével és éleslátásával Victor a divatvilág legnagyobb neveivel dolgozott együtt az elmúlt évtizedben, többek között Tina Barney-val is a Vogue számára. Divatszerkesztői és stylisti karrierjét nézve, kicsit olyan érzése van az embernek, mintha a nemzetközi divatvilág Ki Kicsodáját olvasgatná.

22 évesen még a San Franciscó-i lapnál, a The Nob Hill Gazette-nél kezdte bontogatni szárnyait, de azóta már a Paper, a Surface, és az LA Times Magazinnál is dolgozott. Jó néhány fiatal New York-i tervező kollekciójának bemutatóján segédkezett stylistként, mint pl. Gustavo Arango, Gaelyn & Cianfarani és nemrégiben Guido.

Victor divatszerkesztőként a Soma, a Singapore’s Brave és az Improper Bostonian magazin számára is tevékenykedett.


Kapcsolódó cikkek:

Király Gabriella »
Parádi Gabriella »
Tóth Zsuzsi »
Andó Ildikó  »
Kisprumik Ádám »
Lakatos Márk trendet rak a szekrényedben! (Videó) »
Stylistok Hollywoodból 1. »
Divatshow az Árkádban »Kapcsolódó képgalériák:

Victor Vargas stylist

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés