Victoria's Secret show 2008

Fontainebleau Hotel Miami Beach

Olyan topmodellek léptek a kifutóra, mint Adriana Lima, Heidi Klum, Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Carmen Kass, Alessandra Ambrosia, akik szárnyaikat lebegtetve a vágy titokzatos angyalaivá váltak. A Victoria Secret arcai és főleg testei csakis a tökéletes méretekkel rendelkező, legszebb modellek lehetnek. Idén összesen 35-en mutattak be. A cég fő jellemzője a nőiesség varázslatos erejének hirdetése, az érzékiség megjelenítése a kifutón, a fotókon és a fehérneműben is.

Idén, az új kollekció a glamourhoz tér vissza, a báj, a kecsesség, az elegancia, a pikáns hangulat jellemzi, ahogy ezt a vállalat elnöke, Saren Turney megfogalmazta, „egyszer az évben az angyalok földre szállnak”.

Vörös és fukszia szárnyakkal, hatalmas masnival, rengeteg gyémánttal jelent meg Heidi Klum.

A bemutató pikáns és kamaszos báját Doutzen Kroes hozta, amikor egy a vörös és a rózsaszín árnyalatiban pompázó csipke összeállításban vonult végig a kifutón.

A másik kiemelkedő modell Carmen Kass volt, egy bézs és fekete összeállításban, amely tökéletesen illett szőke hajához. A bemutató fő attrakciója a Black Diamond Fantasy Miracle Bra volt, az a melltartó, amelyet 5 millió dollárra értékelnek. Martin Katz ékszerész munkáját és kreativitását dicséri e darab. Fehér és fekete gyémántokkal, rubintokkal kirakott melltartó, amelyet meg is lehet vásárolni.

A brazil topmodell, Adriana Lima viselte ezt az alkotást, amely több, mint 3500 fekete gyémántjával, 34 rubintjával, és összesen 114 karát kerek, fehér gyémántjával csodálatosan csillogott a kifutón.

Kapcsolódó cikkek:

Top 10 Nemzetközi topmodellek »

Kapcsolódó képgalériák:

Victoria' Secret show 2008 - Glamour Godess
Victoria' Secret show 2008 - Dangerous
Victoria's Secret 2008 - Black Tie Holiday
Victoria's Secret 2008 - The Moderns
Victoria's Secret 2008 - Ballet de Fleurs
Victoria's Secret 2008 - Pink Planet

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés