Videó- A Divat Arénája

,,Engedjen a csábításnak, töltse velünk az estét!” – szólt az Aréna Pláza ,,Érzékek éjszakája” elnevezésű rendezvényének mottója. Mi pontosan ezt tettük.

Az Érzékek éjszakája folyamán valóban minden egyes érzékünkre hatottak, méghozzá különösen kellemesen és kényeztetően. Fülünkre Emilio zenekarának dallamai, orrunkra a Paco Rabanne legújabb Millionaire parfümjének érzéki illata, ízlelőbimbóinkra pedig a vörös és fehér borok.

A számos bemutatott márka közül most, a cikk határainak végessége miatt  csak néhányat emelnénk ki: Gas, Guess, Marc O’Polo, Tommy Hilfiger, Marlboro Classics, illetve a több luxus színvonalú világmárkát magába foglaló Heaven.

A bemutatóról készült videót itt tudod megnézni: 
   

A divatshow-t az esemény nevéhez méltóan egy érzéki tangóval nyitották meg, melyet aztán további látványos és pezsdítő táncok követtek. Többek közt egy korosodó úriember képében tanúi lehettünk annak is, hogy a tánctól hogy tud egy csapásra megfiatalodni az ember. 

   

Hideg téli időre, esti koktélpartyra, egyszerű hétköznapra és romantikus éjszakára egyaránt láthattunk javaslatot elegáns, minőségi ruhák formájában. A zeneszámok és a fényhatások pedig tökéletesen harmonizáltak a bemutatott öltözetek hangulatával. 

   

Mindemellett üdítő látvány volt az is, hogy a szokásos csontsovány modellek helyett ez alkalommal szép és igazán formás testalkatú lányok és fiúk vonultak fel a vörös szőnyeges kifutón, akikre százszor jobb volt ránézni, mint anorexiás társaikra. 

   

Az érzékek arénája így néhány percre a divat arénájává is változott, ahol nemcsak a kollekció márkái, de az előadásmód is egyaránt fantasztikus volt!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés