Videó! Éljenek a szép lányok és a világbéke!

24 lány kapott esélyt, hogy Miss World Hungary, Miss Universe Hungary vagy Miss Earth Hungary lehessen. Közülük egy lány már a felkészítő tábor előtt kiesett sajnálatos egészségügyi problémái miatt. Így huszonhárman vágtak neki a közel kéthetes felkészítésnek.

Kemény volt a csajok napirendje a nógrádgárdonyi kastély szanatóriumban, ugyanis mindennap hétkor ébresztő volt és 8.30-kor már kezdődött is az első ezdés Katus Attilával. Tanultak a lányok többek között táncot, színpadi járást, kommunikációt.


A lányok szépségét és eredményeit elbíráló szakmai zsűri 12 tagból állt, köztük volt Ebergényi Réka, Freire Szilvia, Keleti Andrea és Vas Virág is. Már a tábor ideje alatt kikerült négy lány, akik biztos továbbjutók voltak a döntőbe, majd közölték annak a két versenyzőnek a nevét, akitől búcsúzni kell. Így alakult ki a döntős 21 fő.


 Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Miss Talent, azaz a későbbi Királynő (Miss World Hungary) és a közönség kedvence, Dobó Ági egy igen érdekes előadással készült a tábori versenyre, egy stand up comedyvel szórakoztatta a zsűrit és társait. Miss Bikini, a későbbi Miss Earth Hungary lett a felkészülés idején, azaz Kaló Jennifer. Miss Sport pedig Miss Universe Hungary lett a döntőn, ő Babinyecz Tímea. A felkészítő tábor négy győzteséből három tehát királynő lett.


Adott újabb három lány, aki hirdetheti a világbékét, harcolhat a környezetvédelemért és Magyarország három legszebb hölgyének egyike lehet.

Te is a három győztes lányt találtad a legszebbnek?

Kapcsolódó képgalériák:

Királynő_2010

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés