Videó! Tóth Vera domina szerkóra vágyott

Amint meghallottuk, hogy Tóth Vera a Sugarbird számára egy bővített méretállású kollekcióhoz adta a nevét, felmerült bennünk a kérdés, hogy a sztár, aki folyamatosan fogyókúrázik, sőt 20 kilótól már meg is szabadult, miért tervez duci hölgyekre. Számunkra ez kissé ellentmondásosnak tűnt.

Vera azonban azt válaszolta, hogy Ő nem ducikra tervez, hanem L-es méreten felüli lányokra. Nos, szerintünk a kettő egy és ugyanaz. Szerintetek?Mindenesetre pozitív, hogy a Sugarbird is beállt a sorba, és bővíti a nagyobb méretet igénylő vásárlók lehetőségeit. A divatshow rendkívül nagyszabású volt, számtalan híresség vonult fel a színpadon és vett részt a nézők soraiban is. Erre a bulira Kiszel Tünde is meghívást kapott, aki egy Dukai Regina tervezte tyúklábmintás ruhában jelent meg az eseményen Károllyal az oldalán. Peller Mariann kifutós modellként volt jelen.
A négy Covergirl, aki minden egyes évszak új kollekciójában jelen van, Bódi Szilvi, Zimány Linda, Dukai Regina és Horváth Éva személyesen is jelen volt az esten, a mesevonalat pedig Keleti Andrea, Koós Réka, Rába Tímea, Zsidró Tamás, Endi a Hooligans-ből és a vezető divattervezők gyermekeikkel együtt mutatták be.Tóth Vera énekelt, a Csillag születikből ismert Times Girls tácolt, jó volt a hangulat. Nagy volt a tömeg, így aki nem érkezett időben nem sokat láthatott a bemutatóból. Ha a ruhákat nézzük, megmaradt a "jól bevált?" Sugarbird gyakorlat, színes nyomatok, legginsek, és tunikák, valamint szűk, sztreccs anyagok. Hogy ez mennyire divatkövető, vagy mennyire különleges, mindenki döntse el maga. Az tény, hogy a divatshown többen is Sugarbird ruhákban jelentek meg.

Legközelebbi beszámolónkban Bódi Szilviből próbálunk meg információkat kiszedni titokzatos kedveséről.

Címkék: , , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés