Videóval! - Király Linda meglepő átváltozása...

A fények kihunynak, a tömeg elcsendesedik, megszólal a zene, kigyúlnak a reflektorok. A MIXX színpada közepén feltűnik a fantasztikus hangú és megjelenésű Király Linda, aki vadonatúj, szőke, Bridget Bardot-ra emlékeztető hajkoronával, mesés szerelésben vonul végig elsőként a fekete lakk kifutón. Ezzel kezdetét veszi egy őrületes divatbemutató a Chivas Luxury Club és a Pinko jóvoltából.

A rendkívül exkluzív és hírességektől hemzsegő Chivas Luxury Club már számos alkalommal adott otthont hasonló, jelentős márkákat felvonultató divatbemutatónak, de a mostani kivételesen jól sikerült. Közönség, modellek és maga az énekesnő is kitűnően érezte magát, amint a Vele készített riportunkból kiderül:

Luxusszínvonal, kiváló minőség, az aktuális trendek és a saját kreativitás tökéletes ötvözete – ez jellemzi elsősorban az eredeti, hamisítatlan olasz márkát, a Pinkot. A show pedig egy újabb okot adott arra, miért épp ezt a divatházat válasszuk vásárlásaink helyszínéül.


Különleges felületeket eredményező mintázatok és anyagok, minimum ,,10 centivel a föld fölött” cipők és csillogás minden mennyiségben. Ez a Pinko divatbemutató címszavakban. És hogy milyen a Pinko stílus? Elegancia, érzéki nőiesség, ötletes megoldások és olyan szerelések, melyekre garantáltan felkapják az emberek a fejüket.

   

Akárcsak sok hasonló, stílusos fiatalokat megcélzó márka esetében, a Pinko szerint is az arany-ezüst lesz a hideg időszak nyerő párosa. Viselhetjük például arany leggings plusz ezüst táska, vagy ezüst harisnya plusz arany cipő formájában, de a bátrabbak akár alsó és felső testük közt is meghúzhatják ezekkel a színekkel a határvonalat.

   

Matrózkék, leggings, válldísz, harlem-nadrág, bőr-, illetve a mindig jó választásnak bizonyuló, remek szabású kosztümkabát. A nyáron megismert, máig hódító ruhadarabok mellett olyan újdonságok jelentek meg, mint a hűvös hónapokban hálás szolgálatot tevő szőrme, a gótikus irányzat egyik legfőbb képviselője, a csipke és Coco Chanel legkedveltebb anyaga, a tweed.

   

A Pinko kétségtelenül kitett magáért és bebizonyította, hogy a stílusos luxus nem csupán letisztult eleganciából, hanem akár több rétegnyi, jól kombinált és ötletes darabból is állhat.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés