Vigyázz a szádra!

Vörös, piros, tüzes, csinos. Igen a rúzs, amit minden vérbeli dívának viselnie kell. Nemcsak idén, jövőre, sőt azután is, amíg világ a világ. Legyen ez olyan, mint a kis fekete koktélruha, vagy a farmer és bőrdzseki párosítás.

   

 

 

Szinte mindnyájan találhatunk magunknak a tónusunkhoz megfelelő árnyalatot a forró színvilág határain belül. De azt is meg kell hagyni, hogy nem tudja mindenki viselni. Vagy megtanul az ember lánya magas sarkakon járni, vagy megette a fene az egészet, mert nincs benne a vérében. Egyszóval stílusfüggő ez is. Sztárok hada hozta újra divatba az 50-es évek mosóporreklámjairól mosolygó üde asszonykák ajkainak öltözetét. Olyan legendák viselték régen, mint Liz Taylor, vagy Marilyn Monroe, ha csak a legnagyobbakat akarom említeni. Manapság pedig Dita von Teese, Scarlett Johansson és nem mellesleg Gwen Stefani védjegyévé vált.

 

   


   

   

 

Ajánljuk melegen, hidegen, télre, nyárra, vad partykra, nagyestélyekre, baráti összejövetelekre, reggel a kávé mellé, délután a teához, tengerparti nyaraláshoz. Szipkával és ragyogó vörös manikűrrel a nagyragadozó démonoknak. Bíborba hajló lakkal pedig decens asszonyoknak. A szemfestésre illik figyelni. Könnyen mázolhatjuk magunkat bohócnak, ha hajlamosak vagyunk túlzásokba esni. Randi előtt pedig kötelező letörölni! Hogy miért? Nehogy elinaljon a szőke herceg az első csók előtt, pompás ajkaink láttán.

 

 

Szentesi Évi

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés