Villantsd ki a térded-itt az új őrület!

Ha különleges kiegészítőre vágysz, nem kell mást tenned, csak a térdedre húzni egy csipkeanyagot, azt variálni egy kis selyemmel és pasztellszínnel, és máris Vanessa Bruno modelljeként érezheted magad. Vanessa Bruno, francia divattervező különleges kiegészítőkkel rukkolt elő 2010-es tavaszi-nyári kollekciójában. Ő nem elégedett meg az olyan újításokkal, mint egy különleges cipősarok vagy absztrakt minták, sőt nem is az elmúlt divatból próbált felidézni elemeket.

Kollekcióját a csipke nagyban befolyásolja, hiszen „kiegészítője”, a térdvédő is ilyen anyagból készült. Érdekesnek tűnhet, hiszen a térdet nem igazán védi, inkább csak az esetleges bőrhibák (varratok, sérülések) eltakarására szolgálhat.Vanessára az érzékiség jellemző, ezért kollekciójában is rengeteg pasztellszínt alkalmaz, főként a barna és szürke árnyalatait. Ezeken kívül persze élénkebb színű darabok is készültek, mint például egy rózsaszín kosztüm, fekete ruha vagy piros szoknya. 
A különböző színű összeállításokhoz különböző színű térdvédőket készített. A csipke használata viszont nem állt meg ennyinél: kézre és lábfejre is tervezett csipke kiegészítőket. Természetesen sok ruhadarabon is szerepel a csipke különböző megoldásokkal: csípőnél fodrok formájában, csipketopként s egyszerű díszként is. A másik fontos anyag a selyem, amely szintén tükrözi ezt az érzékiséget, valamint nagy szerepet kapnak az ő kollekciójában is az átlátszó ruhadarabok, mint a 2010-es év egyik nagy slágere. 
Meglepő viszont a cipők egyszerűsége: különböző színű szandálok, saruk jellemzik az összeállításokat, melyet igazából a csipke kiegészítő dob fel a lábfejen. Vanessa nem elégedett meg a különleges kiegészítőkkel sem, egy videó készült, amelyben bemutatja idei kollekcióját, s amely tisztán tükrözi a tervezőnő egyéniségét.


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés