Vivienne Westwood és a Rock ’n’ Roll - Georgia May Jagger a tervező ékszerkollekciójának új arca

Azt régóta tudjuk, hogy Vivienne Westwood nem a visszafogottságáról híres sem megjelenésében, sem kreációiban. Éppen ezért tökéletes választás Georgia May Jagger, Mick Jagger lánya, mint új ékszerkollekciójának friss és fiatalosan vad arca.

Mick Jagger lánya több nagy márkához adta már az arcát, hiszen sokszínű személyisége, vad és egyben különleges stílusa tökéletes választássá teszi minden tervező számára. Nem véletlen, hogy Madonna is őt választotta a Material Girl kollekcióhoz és a Just Cavalli új illatának is ő az arca.

   

Legújabb munkája Vivienne Westwood Gainsborough Palladium ékszerkollekciója, amelyhez a képeket Juergen Teller fotózta. Az ékszereket először a 2013-as tavaszi kollekció bemutatóján láthattuk, és legtöbbjük gyémánt és zafír berakást is tartalmaz.

   

A kollekció egyébként a tervezőhöz híven kicsit sem mondható visszafogottnak, a tiara, a hosszú fülbevalók és a feltűnő nyakláncok csak a bevállalósaknak ajánlottak még akkor is, ha meglehetősen gyönyörű darabokról van szó.

   

A kollekció egyik legkülönlegesebb darabja egy tiara, amit korábban Jagger és Westwood is viseltek különböző rendezvényeken. A különleges kiegésztők már elérhetőek Nagy-Britanniában a Vivienne Westwood üzletekben, illetve online rendelésre is van lehetőség.

   

Az árak persze igen borsosak, de az ékszerekhez felhasznált anyagok ismeretében ezen nem is lepődhetünk meg. Így mi csak képeken csodáljuk a csillogó darabokat, az viszont biztos, hogy Miss Jaggernél jobb választás aligha létezik a kollekció népszerűsítésére.

 

 

Mezey Alexa

 

 

 

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés