Víz alatti modellek?

Új divat ütötte fel a fejét a divat fotózások terén. A modelleket extrémnél extrémebb körülmények között fotózzák. Víz alatt, hegytetőn, égő kocsiban.

Nagy merészségre utal a víz alatt fotózni, hiszen a stylistok, fotósok nem tudják, hogy a ruhák anyagai hogyan viselkednek ebben a környezetben. Erre volt kíváncsi Parádi Gabriella stylist ésa mögötte álló profi csapat is, aki új dimenzióba helyezte számunkra a művészien divatos képek fogalmát. 


Gabi koncepciója a tizes évek hangulata volt, mindez oroszos-keleties környezetbe helyezve. A korhoz abszolút jól passzoló sminkek Véger Fibi munkái,meseszépen mutatnak afehérrel és feketével kontúrozott színek a víz alatt...Papp Lili mellett, aki talán a leggyakorlottabb magyar vízalatti modell, Pályi Jankával dolgoztak együtt. A fotókat a mezőtúri strand medencéjében készítették, a vendégek igencsak nagy megdöbbenésére, hiszen nem nagyon értették, mit keresnek a szőrme bundás lányok a víz alatt. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, nekem ez a képsorozat leginkább a vízi tündérek világát hozza el, de az oroszos vonal miatt hívhatnánk Őket víz alatti orosz cárnőknek is...
A sorozatban nem annyira élénkek a színek, ez talán még sejtelmesebbé teszi a képeket.
A víz alatt lebegő hajakat Haller János kreálta, akinek szintén nem lehetett egyszerű ez az újszerű feladat.Nekünk nagyon tetszenek ezek a képek, reméljük még több extrém képet láthatunk majd ettől a kreatív csapattól!

fotó: Borzi Vivien, styling: Parádi, smink: Véger Fibi, haj: Haller János
modellek: Papp Lili, Pályi Janka

ruhák, ékszerek: Pazicski, Manier, Bershka, It's Paris, Krizo ékszer

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés