Wedd kezedbe a világot! (X)

A Werk Akadémia jó szemű, hatékony és piacképes háttérembereket képez. A stylist, filmes, enteriőrstylist, művészeti menedzser és író képzés mellett gasztronómus, újabban pedig pszichológiai képzés is folyik az adott szakmák legjobb, legelismertebb szakembereinek közreműködésével.

A képzések államilag elismert, felnőttképzési FAT programakkreditációs tanúsítvánnyal rendelkeznek. Igény esetén lehetőség van OKJ-EUROPASS bizonyítvány megszerzésére is.

Légy, aki lennél!

Az Akadémia sikerágazata a stylist képzés Lakatos Márk, Lang Szonja, Kis Szilárd, Sipos Zsolt és a magyar divatipar számtalan további elismert szakemberének közreműködésével. A Werk tanárainak és munkatársainak köszönhetően ma már mindenhol ott vannak a werkes gyakornokok: divatbemutatókon, fotózásokon, fashion eseményeken. Több egykori werkes neve pedig ott szerepel a divatlapok kreditjein.

Filmezni majd mi megtanítunk!

A 2008-ban indult Werk Film Akadémia végzősei közül többen is felvételt nyernek a Színművészeti Egyetemre, a Moholy Nagy Egyetemre, filmjeik díjakat nyernek, televíziók mutatják be őket.

Network

A WERK - közösség. Hallgatói csapatban dolgoznak, együtt hoznak létre eseményeket, kiállításokat, divatbemutatókat, filmeket.

 Gyakorlat

A WERK nem elméleti szakembereket képez. Éles helyzetek, valós problémák megoldásához ad élő ismereteket. A WerkPass része az a tanúsítvány, amely a hallgatónak a Werkben folytatott gyakorlatait sorolja fel.

Oktatók

A WERK oktatói szakmájuk legjobbjai. Olyan szakemberek, akik tudásukkal, munkájukkal, valóságos teljesítménnyel váltak ismertté, elismertté: Divinyi Réka, Grecsó Krisztián, Hadas Kriszta, Herendi Gábor, Janisch Attila, Lovas Cili, Réz András, Szécsi Noémi, Szipál Márton, Török Ferenc, Vágó Réka és a többiek.

Helyszín

A WERK trendi és barátságos hely Budapest belvárosában.

Személyiségfejlesztés

A WERK minden szakán erős az önismereti, személyiségfejlesztő és kommunikációs képzés. Prezentációs és pitching technikákat is több szakon oktatnak e szakmák legkiválóbb képviselői.

Átjárhatóság

A Werk műhely, amely lehetőséget ad arra, hogy a különböző szakok közösen dolgozzanak. A filmesek werkes stylistok és enteriőrstylistok bevonásával készítik filmjeiket, a divatbemutatók, a nagy projektek kivitelezése során a filmesek és a művészeti menedzserek segítik a stylistok munkáját.

Bővebb információ: www.werkakademia.hu

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés